Mobi XP

Bakåtvänd bilbarnstol upp till 5 års ålder
Från ca 9 månader till 5 år
9-25 kg
Färg
Night Black
  • Flera vilolägen Bälteskrokar Komfortabel huvudkudde ingår Lättjusterad sele
Köp online

Produktbeskrivning

Maxi-Cosi Mobi XP är en bakåtvänd bilstol som är särskilt utformad för barn mellan nio månader och fem år. Det går att spänna fast stolen med bilens säkerhetsbälten. Mobi XP kan lätt fällas bakåt, och har fyra olika lägen för vila eller sömn. Stolen är mycket bekväm och levereras med ett stötskydd för huvudet. Barnets huvud skyddas också av stolens större övre vingar. Eftersom stolen är bred och hög kan den användas under en längre period när barnet växer snabbt. Maxi-Cosi Mobi XP har fått utmärkta resultat i säkerhetstester och ger det lite äldre barnet bästa möjliga skydd.

Varför välja mig?

Lättanvänd Avtagbar klädsel som kan tvättas i tvättmaskin Monteras med bilens säkerhetsbälte Bälteskrokar håller selen ur vägen så att du enkelt kan lyfta i och ur barnet Komfort 4 olika lägen, från sittande till sovande Nackstödskudde ingår för extra komfort Säkerhet En 5-punkts säkerhetssele ingår Side Protection System för optimal säkerhet vid sidokollisioner Bakåtvänd bilbarnstol Extra fästpunkter (bil-kit och metallfästkrokar) ingår för stabil montering i bilen
Vanliga frågor
Hur hårt bör jag spänna fast bältesselen?
Bältesselen måste dras åt tills den ligger mot barnet. Barnet är korrekt fastspänt om du kan placera 1 finger mellan barnet och bältesselen. Ju mer åtdragen bältesselen är desto säkrare kommer barnet vid olycksfall.
Hur kan jag göra det enklare att sätta mitt barn i Maxi-Cosi Mobi XP och ta ur honom eller henne?
Mobi XP har användbara bälteskrokar som håller selen och spännesdynan åt sidan medan du sätter i och tar ur barnet.
Hur ska tygöverdraget på Mobi XP tvättas?
Ta ut Maxi-Cosi Mobi XP ur bilen innan du utför nedanstående procedurer. Bilbarnstolen kan rengöras med ljummet vatten och milt rengöringsmedel. Använd inte ett rengöringsmedel med slipmedel. Överdraget och bältesdynorna ska tvättas för hand i högst 30 °C. Torktumla inte. Se även tvättanvisningarna på etiketten som sitter på överdraget till Mobi XP. Bältesspännet kan rengöras med varmt vatten. Smörj inte.
Hur justerar jag säkerhetsbältet på Mobi XP?
Du har fått rätt bälteshöjd på axelremmarna när bältet försvinner in i höljet precis ovanför barnets axlar. Se till att axelremmarna sitter bra över barnets axlar. Se bruksanvisningarna för bilder på dessa steg: Lossa på axelremmarna genom att trycka på frigöringsknappen och dra axelremmarna mot dig så långt som möjligt. Lyft upp fliken på skyddet vid axelremmarnas skåror. Gör det enklare att justera genom att dra axelremmarna ovanpå bältesdynan framåt till en ögla och lossa dem. Tryck sedan tillbaka öglan genom öppningen. Dra både axelremmen och bältesdynans rem genom skåran till nästa läge. Se till att axelremmen sitter ovanpå bältesdynans rem i det nya läget. Gör alltid detta på båda sidor. Dra åt axelremmarna genom att dra åt remmarna under bältesdynorna. Sätt tillbaka fliken på sin plats och dra igenom bältesdynorna i rätt skåror i fliken och fäst dem med kardborrbandet. Kontrollera att du kan använda remmarna och se till att de inte är snurrade.
Bältena är inte lika långa. Hur kommer det sig?
Ojämna bälten kan orsakas av inkorrekt bältesledning. Försäkra dig om att bältet inte har skruvats på baksidan av bilstolen och att Se även till att bältet enkelt kan dras fram och tillbaka genom axelöppningarna. För en smidig rörelse bör bältesknäppningen bör ligga framåt.
Vad bör jag göra om mitt barn öpp
Vilket är det rätta läget för min bältesstol?
Barnets huvud måste skyddas fullständigt och får inte sticka upp ovanför huvudstödet.
Vilken är den rätta positionen/höjden för bältesselen?
Bältesselens band bör placeras i samma nivå som axlarna, och inte komma ovan- eller underifrån.
Måste jag justera bältesselen varje gång jag placerar mitt barn i bilstolen?
Ja. Varje gång du placerar ditt barn i bilstolen måste du se till att spänna fast bältesselen ordentligt. Detta för att barnet kan bära olika kläder. Om bältesselen är fastspänd korrekt bör du kunna placera 1 finger mellan barnet och selen.

Titta på videon

Recensioner