Våra bilbarnstolar är riktiga vinnare

Bläddra bland säkerhetstestresultaten för var och en av våra bilbarnstolar nedan

Mica 360 Pro - 4 Stjärnor

Vår Mica 360 Pro utsågs till bäst i klassen med betyget "GOOD" (2,2) i kategorin baby/toddler (från födseln upp till 4 år). Mica 360 Pro erbjuder den ultimata komforten med Maxi-Cosis SlideTech®-teknik, FlexiSpin-rotation, 5 bekväma lutningslägen och en sele som är lätt att sätta fast. Stolens integrerade bas är utformad enligt de högsta i-Size-säkerhetsstandarderna och har glidteknik, så att det blir lättare att få in och ut ditt barn ur bilen. En sann hjälte för föräldrar och barn från födseln upp till 4 års ålder. 

Pebble 360 Pro² - 4 Stjärnor

Vår Pebble 360 Pro² fick det fantastiska betyget "GOOD" (2.2) i kategorin baby (från födseln upp till 15 månader). Som en del av 360 Pro-familjen, tillsammans med den fantastiska poäng som vår Pearl 360 Pro fick förra året, är vår familj av bilbarnstolar verkliga vinnare. Pebble 360 Pro² är själva sinnebilden för säkerhet och med en helt liggande position garanterar den maximal sömnkomfort under varje resa. Kompatibel med FamilyFix 360 och med SlideTech® och 360° rotation är installationen enklare än någonsin tidigare. Vår bilbarnstol erbjuder kompromisslös säkerhet och oöverträffad komfort från första början.

RodiFix Pro² i-Size - 4 Stjärnor

Vår Rodifix Pro² i-Size fick det fantastiska betyget "GOOD" (2.1) i kategorin barn (från 3,5 upp till 12 år). Den förbättrade RodiFix Pro² i-Size är fullpackad med förstklassiga, skyddande funktioner. Den är byggd enligt de högsta i-Size-säkerhetsstandarderna och har extra höga vingar på båda sidor för ökat sidokollisionsskydd. Patenterade AirProtect®-säkerhetskuddar i nackstödet skyddar ditt barn och minskar risken för huvudskador med upp till 20 %. Och G-CELL Side Impact Protection ger ett extra inbyggt skydd.

Vad är Stiftung Warentest?

Stiftung Warentest är Europas ledande och oberoende konsumenttestorganisation. Syftet är att hjälpa konsumenterna genom att tillhandahålla objektiv information baserad på resultaten av jämförande utredningar av varor och tjänster. De köper produkter (anonymt), utför test (oberoende) och ger domar uteslutande utifrån objektiva resultat. Bilstolarna testas av motorföreningarna ADACÖAMTC och TCS tillsammans med Stiftung Warentest.

Hur testar vi våra bilstolar?

Som en av få bilstolstillverkare har vi på Maxi-Cosi egna toppmoderna krocktestsanläggningar i Cholet, Frankrike och Columbus, Illinois USA. Detta gör det möjligt för oss att utföra krocktester i mycket hög utsträckning, från den tidiga produktutvecklingen till produktionsfasen.

​Läs mer om bilbarnstolskrocktester här