Maxi-Cosi Compact-serien

För dagens unga, moderna familjer betyder bostadsyta ofta färre kvadratmeter. Vi introducerar Maxi-Cosi Compact, en ny serie enkla, snygga och lätta vardagsprodukter. Utformat för att ge familjen allt den behöver i hemmet, men ännu kompaktare och lättare att stuva undan än tidigare. Serien består av Barnstolen Ava, Babysittern Loa och Sidosängen Tori, så barnet kan både äta, gunga och vila bekvämt och stilsäkert hela dagen.
Falskt

 

 

Ava

Att njuta av familjemåltider tillsammans

Barnstolen Ava är den perfekta platsbesparande lösningen, lämplig från födseln upp till 3 år tack vare dess tre lutningslägen. Den fälls ihop extra kompakt och förvaras enkelt utom synhåll och är superenkel att rengöra. 

Loa

För mysighet och komfort hela dagen

Loas mjuka vadderade sits och två lutningslägen ger det mys och den bekvämlighet ditt barn behöver, från födseln till 6 månaders ålder. Låt den gunga fram och tillbaka för att hjälpa din bebis att slappna av, eller låt den stå still när de behöver varva ner.

Tori

För bekväm sömn, alldeles intill dig

Komfort utan kompromisser. Tori co-sleeper kan användas från födseln upp till 6 månaders ålder. Den har en extra bekväm madrass och andningsbara tyger för att maximera luftcirkulationen. När den inte används kan Tori fällas ihop för extra enkel förvaring. 

cream
Nyfiken på vad andra föräldrar älskar med Compact-serien?
Loa
5
Stort plus att överdraget kan tas av och tvättas, vilket gör att den är tålig och känns hygienisk.
Fridus
9 juni 2023
Ava
5
Bästa barnstolen jag har provat. Den är väldigt lätt att montera och fälls ihop till en ganska kompakt storlek för enkel förvaring.
Laurenjess
31 maj 2023
Tori
5
Har nu haft denna säng i ca två veckor och är väldigt nöjd.
Karolina.Ru
26 maj 2023