All-terrain barnvagn: off road med komfort

Den perfekta barnvagnen för dig är en barnvagn som matchar din livsstil. Att njuta av friluftslivet är något du vill fortsätta göra när du blir förälder. Att ge sig ut off road, oavsett väder, kräver en barnvagn som är robust, utan att kompromissa med komforten. Den barnvagn du behöver är en terrängbarnvagn med fjädrade terränghjul och vädertåligt material. Med en terrängbarnvagn ser du till att ditt barn är bekvämt och varmt medan du är ute och utforskar naturen. Varje Maxi-Cosi-terrängbarnvagn har sina egna fantastiska funktioner, se dem alla nedan och hitta din perfekta matchning.

Maxi-Cosi Lila XP - Komfortabel terräng – bokstavligen

Vem säger att det måste vara obekvämt att köra i terräng? Maxi-Cosi Lila XP bevisar motsatsen. Lila XP utsågs till bästa barnvagnen i klassen av German Stiftung Warentest (STIWA) och mottog en IF Design Award! Denna terrängbarnvagn är redo för alla underlag.

Barnvagnens terränghjul samt den mjuka fjädringen fram och bak gör det lätt att köra vagnen på alla underlag. Dessutom gör det unika Modulo-drive-systemet att du enkelt kan låsa och låsa upp de främre svänghjulen, utan att du behöver böja dig ner eller stanna upp.

Terrängbarnvagnen är inte bara bekväm för barn utan även för föräldrar. Du kommer att njuta av dess XXL-korg, som är tillräckligt stor för att rymma allt upp till 10 kg.

Tack vare att den kan fällas helt horisontellt kan den användas redan från födseln och den meterlånga XXL-sitsen på vår unika barnvagn passar ditt barn till det blir ungefär 4 år. Använd Lila XP i kombination med en kompatibel barnvagn eller bilbarnstol för att skapa ett perfekt 3-i-1-resesystem.

Maxi-Cosi Nova 4-hjuling - Fälls in i ditt liv

Nova kombinerar flexibilitet, komfort, säkerhet och stil i ett. Tack vare hands-free-hopfällningen , det skyddande inlägget, terränghjulen och den förstklassiga designen kan du utforska naturen med din lilla äventyrare.

Den här smarta, mångsidiga barnvagnen kan utan ansträngning skjutas över alla ytor, samtidigt som ditt barn kan ha det bekvämt i sitt stora, extra vadderade säte. De stötdämpande terränghjulen med punkteringssäkra däck gör varje promenad smidig.

Med bara två klick kan du lägga till en kompatibel bilbarnstol eller liggdel för att förvandla Nova till ett 3-i-1-resesystem. På så sätt kan din lilla använda barnvagnen från födseln till 3,5 år.

Sittdelen med fullt liggläge ger ditt barn från 6 månaders ålder en otrolig komfort när det är dags för en tupplur, och dess justerbara ben- och nackstöd gör att barnvagnen alltid passar den lilla perfekt. Nova-sätena justeras med bara två klick, från en barnvagn som är vänd mot föräldern till en barnvagn som är vänd mot vägen.