Möt våra vinnare

Vi bryr oss om framtiden och hur den ska se ut. Våra produkter erbjuder bästa komfort i klassen, högsta säkerhetsstandard och utmärkt design.

Soho

Soho är verkligen definitionen av det perfekta resesällskapet. Vår Red Dot-prisbelönta barnvagn har också fått ett iF Design-pris - och är nu den snyggaste av alla! Dessutom har Soho utsetts till testvinnare av den tyska organisationen Stiftung Warentest (StiWa), vilket gör den till den bästa barnvagnen!

Oxford

Vår nyaste barnvagn, Maxi-Cosi Oxford, är ett exempel på modern design. Oxford har belönats med det prestigefyllda iF Design Award och med sina eleganta linjer och ultrakomfortabla funktioner kombinerar den sömlöst stil med funktionalitet.

360 Pro Family

Den revolutionerande 360 Pro Family belönades också med ett iF Design-pris. Med den innovativa SlideTech®-teknologin är 360 Pro Family den perfekta kombinationen av säkerhet, funktionalitet och stil.

iF Design awards

iF Design (Die Gute Industrieform) grundades 1953 och har sedan dess blivit en global symbol för utmärkt design. Deras årliga iF Design Awards, en av de mest prestigefyllda designutmärkelserna i världen, är erkänd som en symbol för verkligt framstående design runt om i världen. iF Design Awards välkomnar nästan 10 000 bidrag från mer än 60 länder varje år för att uppmärksamma, stödja och främja god design.

Stiftung Warentest

Stiftung Warentest är Europas ledande och oberoende konsumenttestorganisation. Syftet är att hjälpa konsumenterna genom att tillhandahålla objektiv information baserad på resultaten av jämförande utredningar av varor och tjänster. De köper produkter (anonymt), utför test (oberoende) och ger domar uteslutande utifrån objektiva resultat.