1507370300_2020_maxicosi_stroller_carrycot_OriaLuxe_grey_twilicgrey_3qrtleft
1507370300_2020_maxicosi_stroller_carrycot_OriaLuxe_grey_twilicgrey_3qrtleft 1507370300_2020_maxicosi_stroller_carrycot_OriaLuxe_AdorraLuxe_grey_twilicgrey_3qrtleft 1507370300_2020_maxicosi_stroller_carrycot_OriaLuxe_AdorraLuxe_grey_twilicgrey_3qrtright 1507370300_2020_maxicosi_stroller_carrycot_OriaLuxe_AdorraLuxe_grey_twilicgrey_side 1507370300_2020_maxicosi_stroller_carrycot_OriaLuxe_grey_twilicgrey_3qrtright 1507370300_2020_maxicosi_stroller_carrycot_OriaLuxe_grey_twilicgrey_front 1507370300_2020_maxicosi_stroller_carrycot_OriaLuxe_grey_twilicgrey_side

Oria Liggdel

Utrymme och komfort för din nyfödda
Från födseln till ca 6 månader
0 - 9 kg

Varför välja mig?

Rymlig och bekväm

Rymlig och bekväm madrass för barnets sömn

Låg vikt

Lätt att bära tack vare dess låga vikt

Skyddande sufflett

Sufflett som skyddar i alla väder

Hopfällbar

Möjlig att fälla ihop för en lätt och smidig förvaring

Produktbeskrivning

Med en bred och rymlig madrass ger den nya Maxi-Cosi Oria Carrycot barnen en riktig säng att sova i när de är ute. Du kan smidigt fästa Oria i din barnvagn utan att väcka din lilla. Oavsett väder, håller taket ditt barn tätt och mysigt.

Installation med barnvagn

Installera Maxi-Cosi Oria på din barnvagn med sidoklipparna. Den kommer att passa på din barnvagn med bara två klick, vilket gör fastsättning smidig och enkel. Oria passar på de flesta Maxi-Cosi barnvagnar för roliga resor.

Säkerhet

På Maxi-Cosi har vi tagit över 50 miljoner barn hem från sjukhuset. För oss är ditt barns säkerhet Maxi-Cosis högsta prioritet. Experter rekommenderar att vi håller nyfödda i lägenheten medan de är på språng tills de är ungefär. 9 kg. Med vår bekväma Oria är detta möjligt! Vi ser till att din lilla kan säkert och bekvämt ligga platt i Oria bärsäng medan du promenerar.

Rymlig och bekväm bärsäng

Maxi-Cosi Oria har designats för att ge din lilla en riktig sängkänsla med sin breda och rymliga madrass. Du kan vara på farten utan att väcka ditt barn, tack vare bärsängens praktiska system med två klick. Fästet på barnvagnsramen är smidig och enkel. Med några enkla klick kan du enkelt ta bort denna bekväma bärsäng från din barnvagn med det integrerade bärhandtaget med bara en hand. Denna Maxi-Cosi bärsäng passar på de flesta Maxi-Cosi barnvagnar!

Naturligtvis har vi också tagit hänsyn till användarvänligheten för dig. Oria bärsäng väger bara 4 kg, vilket gör den lätt att bära. Idealisk för föräldrar med minimalt lagringsutrymme, den är också vikbart så att du enkelt kan förvara eller transportera den.

Oavsett väder, skyddar bagageutrymmet och taket barnet på blåsiga eller soliga dagar. Så du kan njuta av dagar tillsammans och veta att din lilla är tuff och mysig.

Resesystem

Ska du ut på ett kort besök i snabbköpet eller ta en ny promenad på din favoritgata? Din lilla kan komma med dig! Det är enkelt att fästa bärbädden på din Maxi-Cosi barnvagn, tack vare Orias enkla och smidiga 2-klickarsystem, som håller din lilla i lägenhetsläge medan du går en promenad. Med bara en hand och några enkla klick kan du enkelt ta bort barnsängen från din barnvagn med det integrerade bärhandtaget. Den passar på de flesta Maxi-Cosi barnvagnar!

Ett praktiskt resesystem!

Kompatibla produkter

Titta på videon