BabyFix

ISOFIX installation för Jade och Rock Säker, bekväm spädbarnsbärare

Varför välja mig?

i-Size (R129) godkänd

Högsta säkerhetsstandarden

Återkoppling vid montering

Ljusrespons bekräftar att stolen är korrekt placerad och minimerar risken för felaktig montering

"Slide & Go"-montering

Mycket enkel Slide & Go-montering för Jade och Click & Go-montering för Rock och Pebble Plus

Bakåt- och sidovänd

Tillhandhåller bakåt- och sidovänd transport i enlighet med den senaste R129-standarden

Produktbeskrivning

Vår Maxi-Cosi CabrioFix är bekväm för ditt barn och bekväm för dig. Den är den lättaste bilstolen som kan anslutas till en ISOFIX-basenhet. Du kommer att älska den lättanvända Click & Go-installationen.

Installation Det spelar helt enkelt ingen roll om din lilla ständigt reser i olika bilar, som när dina släktingar tar ditt barn ut på en biltur - vår Maxi-Cosi CabrioFix passar alla bilar! Denna bilstol kan antingen fästas på en bilstol med bilbälte eller ISOFIX-förankringspunkter. Vår bruksanvisning guidar dig genom installationsstegen för en säker passform.

För ISOFIX-installation behöver du rätt bas. Anslut basen till bilens ISOFIX-kontakter och lämna den installerad i bilen. Varje gång du behöver gå in och ut ur bilen snäpp vår CabrioFix bilstol direkt på basen med ett enkelt "klick". Visuella indikatorer meddelar dig när din Maxi-Cosi bilstol är ordentligt monterad och du är redo att "gå".

CabrioFix kan installeras med EasyFix eller FamilyFix bas.

Eftersom vi vill vara där för dig har vi samlat våra säkraste resetips tillsammans så att du känner dig säker på att din lilla är säkert säkrad.

Säkerhet

På Maxi-Cosi har vi tagit över 50 miljoner barn hem från sjukhuset. Externa kraschtestcentra, som den tyska bilorganisationen ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club), testar och godkänner ständigt våra Maxi-Cosi-bilstolar och -baser för dynamisk säkerhet och användarvänlighet.

När ADAC testade både våra Maxi-Cosi CabrioFix och Maxi-Cosi FamilyFix, fick vi en säkerhetsgrad över genomsnittet. Vårt säkra och bekväma CabrioFix-bilstol har ett sidoskyddssystem som minskar risken för en personskada genom att ta upp kraften från en mycket hård sidokollision. På det här sättet har din lilla alltid extra skydd, i alla fall.

Men bortsett från säkerheten är vårt CabrioFix också högt rankat på grund av dess användarvänlighet, tack vare det lättanvända Click & Go-systemet i kombination med en ISOFIX-bas. Hos Maxi-Cosi rekommenderar vi att du använder FamilyFix-basen, eftersom det minskar risken för felaktig installation. Statistik visar att de flesta första föräldrar installerar vår bilbarnstol korrekt i kombination med ISOFIX-basen.

Säker, bekväm spädbarnsbärare

Vi vill att du ska må bra om de val du gör, därför är vår Maxi-Cosi CabrioFix utformad för att ge komfort, säkerhet och bekvämlighet för både dig och ditt barn. Sitsen har extra stoppning, inklusive bekvämt huvudstöd, vilket ger ditt barn en bättre liggande position. Men bortsett från att vara bekväm för ditt barn, är vår CabrioFix trevlig och lätt för dig. Att bära den fram och tillbaka mellan ditt hem och din bil är plötsligt så mycket lättare.

Avtagbart lock

Vår CabrioFix blir troligen smutsig efter daglig användning. Din lilla kan bli bilsjuk en dag. Oavsett vad som händer kan Maxi-Cosis bilstolskydd enkelt tas bort och tvättas i tvättmaskinen.

Resesystem

Gå ett snabbt stopp i mataffären, ett kort besök för att se ditt barns morföräldrar eller ta en ny promenad ute? Använd vår bekväma bilstol i kombination med en barnvagn genom att fästa CabrioFix på den.

Kombinera vår bilstol med en Maxi-Cosi barnvagn för att skapa den perfekta matchen och njut av ett komplett och praktiskt resesystem.

Du kan ta vår Maxi-Cosi CabrioFix på flygplanet (TUV-certifiering) och på semester.

Dela dina Maxi-Cosi-stunder #myMaxiCosi