8797550110_2020_maxicosi_carseat_babytoddlercarseat_pearlpro2_forwardfacing_grey_authenticgraphite_3qrtleft
8797550110_2020_maxicosi_carseat_babytoddlercarseat_pearlpro2_forwardfacing_grey_authenticgraphite_3qrtleft 8797550110_2020_maxicosi_carseat_babytoddlercarseat_pearlpro2_grey_authenticgraphite_easyadjustmentheadrest_front 8797550110_2020_maxicosi_carseat_babytoddlercarseat_pearlpro2_grey_authenticgraphite_front 8797550110_2020_maxicosi_carseat_babytoddlercarseat_pearlpro2_grey_authenticgraphite_reclinepositions_side 8797550110_2020_maxicosi_carseat_babytoddlercarseat_pearlpro2_grey_authenticgraphite_side

Pearl Pro 2 i-Size

Bekvämlighet upp till 4 års ålder
Från ca 6 månader till 4 år
Från 67 till 105 cm

Varför välja mig?

Extra vadderad komfortdyna

Extra vadderad komfortdyna

Säte med hög densitet

Unik kombination av skum med hög täthet med mjuk stoppning för att hålla din lilla bekväm och mysig under resan.

Easy-in sele

Innovativ sele med enkel inhängning förblir öppen så att du enkelt kan få ditt barn in och ut på några sekunder utan krångel.

Lutande positioner för att sova

Extra bekväm lutningsposition ger ultimat komfort för din lilla när det är dags att ta en tupplur.

Produktbeskrivning

Komfort och högsta möjliga säkerhetsstandarder i ett: det är Pearl Pro2. Från 6 månader till 4 år erbjuder Maxi-Cosi-bilbarnstolen en integrerad vadderad kudde och en unika kombination av skum med hög densitet och mjuk vaddering som ser till att ditt barn är skyddat.

Installation

Att installera din bilbarnstol är enklare än du tror med Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size!

Börja med att installera FamilyFix3-basen i din bil med hjälp av ISOFIX-fästena. Fäst sedan bilbarnstolen Pearl Pro2 i-Size på basen med ett enkelt "klick". Basen kommer bekräfta när bilbarnstolen är korrekt installerad och du är klar att åka.

Se bruksanvisningen eller läs vår checklista för att säkerställa korrekt installation av ISOFIX.

Säkerhet

Över 50 miljoner nyfödda har burits hem från BB med vår Maxi-Cosi. För oss på Maxi-Cosi är ditt barns säkerhet vår högsta prioritet.

Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size är godkänd enligt den senaste europeiska säkerhetsstandarden i-Size för bättre säkerhetsprestanda. I och med denna efterlevnad ger bilbarnstolen Pearl Pro2 i-Size ett bättre skydd åt barnets huvud, nacke och kropp. Bilbarnstolen kan dessutom användas i bakåtvänt läge fram tills barnet är 105 cm långt (cirka 4 år), vilket är det säkraste sättet för barn att resa i bil.

Eftersom FamilyFix3-basen ger en synlig och hörbar bekräftelse på att bilbarnstolen har installerats på ett korrekt sätt kan du känna dig extra lugn.

Förstklassig komfort för barn upp till 4 års ålder

Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size är en bekväm bilbarnstol som kan användas länge. Komfortkudden kan användas upp till 2 års ålder och erbjuder ditt barn bästa möjliga komfort.

Komfortkudden har två sidor för att skapa bästa möjliga temperaturförhållanden för ditt barn. Materialet andas under sommaren och ger ett mjukt och varmt skydd på vintern.

När det är dags att ta bort insatsen sitter barnet fortfarande lika bekvämt, tack vare bilbarnstolens vaddering med hög densitet.

Vår bekväma bilbarnstol Pearl Pro2 kompromissar inte med säkerheten! Den uppfyller kraven i den senaste europeiska säkerhetsstandarden i-Size, vilket innebär att det erbjuder en förbättrad säkerhetsprestanda och kan användas i bakåtvänt läge fram tills barnet är fyra år gammalt.

Den lika enkla som säkra ISOFIX-installationen med FamilyFix3-basen, där du får synlig och hörbar bekräftelse på att installationen utförts på ett korrekt sätt, gör att du kan känna dig trygg.

Har du en lång bilresa framför dig? Den enkla selhanteringen i Pearl Pro2 ser till att du får bästa möjliga start.

Utöver säkerhet och användarvänlighet, erbjuder vi också flexibilitet. Bilbarnstolen Pearl Pro2 i-Size erbjuder flera lutningsalternativ i både bakåtvänt och framåtvänt läge, för att ditt barn ska ha det så bekvämt som möjligt, oavsett om det sitter upp eller ligger ner.

I kombination med FamilyFix3 kan Pearl Pro2 i-Size användas som en uppföljande bilbarnstol direkt efter bilbarnstolarna Maxi-Cosi Coral eller Pebble Pro i-Size.

Avtagbar klädsel

När ni väl har kommit iväg kanske inte snacks och drycker hamnar där det var meningen. Eller också kanske barnet blir åksjukt. Oavsett vad som händer hjälper vi dig. Överdraget till Maxi-Cosi-bilbarnstolen är enkelt att ta av och tvätta i tvättmaskin.

Resesystem

Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size är kompatibel med FamilyFix3-basen, som också passar Pebble Pro i-Size bilbarnstol, Coral babyskydd och Jade liggdel.

Dessa delar är utformade för att komplettera varandra och kan köpas separat när som helst. Genom att använda Maxi-Cosi Jade liggdel, Coral babyskydd eller Pebble Pro i-Size som babyskydd för ditt nyfödda barn och sedan byta till Pearl Pro2 i-Size, kan du se till att ditt barn åker säkert i bakåtvänt läge från födelsen och upp till cirka 4 års ålder.

Kompatibla produkter

Titta på videon