Vi presenterar 360 Pro Family med SlideTech™

Maxi-Cosi värnar både arv och innovation. Vi uppfann kategorin bilbarnstolar i Europa för över 40 år sedan och har fått föräldrars förtroende över hela världen. Vi har fört hem över 60 miljoner barn från sjukhuset på ett säkert sätt. Vi sätter standarden och visar vägen.

Visste du att över 90 %* av alla föräldrar med barn i åldern 0-4 år har svårt att få in och ut sina barn ur bilbarnstolen?

360 Pro Family har 360°-rotation och SlideTechTM – vårrevolutionerande sitsteknik som skjuts på plats gör varje dag enklare. Du slipper få ont i ryggen, slå i huvudet eller kämpa – det är bara att låsa, skjuta på plats, snurra och åka!

Möt våra 360 Pro Family -produkter

FamilyFix 360 Pro är den enda basenheten som roterar och glider mot dig med hjälp av Maxi-Cosis patenterade SlideTech™-teknik. Våra nyaste bilbarnstolar, Pebble 360 Pro² och Pearl 360 Pro, är kompatibla med FamilyFix 360 Pro-basen. De gör det enkelt för dig och ger maximal komfort för ditt barn från födseln upp till fyra års ålder.

Innovativ SlideTech™-teknik

Revolutionerande teknologi för bilbarnstolar gör varje dag enklare för föräldrarna. Du slipper få ont i ryggen, slå i huvudet eller kämpa. Med FamilyFix 360 Pro-basen är det bara att låsa, skjuta, vrida och köra!

Helt plant liggläge

Pebble 360 Pro² kan lutas till en helt liggande position i alla lägen – i bilen, fäst vid en barnvagn och med eller utan FamilyFix 360 Pro-basen.

Easy-in-sele

Både Pebble 360 Pro² och Pearl 360 Pro har en easy-in-sele som håller sig öppen, så att du enkelt kan få ditt barn in i och ut ur bilen.

G-CELL-sidokollisionsskydd

Pebble 360 Pro² och Pearl 360 Pro är tillverkade enligt de högsta säkerhetsstandarderna och har överlägset integrerat G-CELL-sidokollisionsskydd för att garantera ditt barns säkerhet.

360°-rotation med en hand

FamilyFix 360 Pro har FlexiSpin, ett 360°-rotationssystem som gör att Pebble 360 Pro² och Pearl 360 Pro enkelt kan vridas med bara en hand i valfri lutande position.

1

FamilyFix 360 Pro

Revolutionerande basenhet som skjuts ut gör varje dag enklare.

Basenheten FamilyFix 360 Pro har funktionen SlideTech™. Revolutionerande teknologi för skjutbara bilbarnstolar gör det enklare än någonsin att ta ditt barn in i och ut ur bilen.

Pebble 360 Pro²

Den första bilbarnstolen som erbjuder helt liggande läge i både bil och barnvagn

Pebble 360 Pro² kan användas från födseln till 15 månader (från 40 till ca 87 cm). Den unika helt liggande positionen gör att ditt barn kan uppleva maximal sömnkomfort.

Pearl 360 Pro

Den mest bekväma bilbarnstolen för småbarn och föräldrar.

När den används med FamilyFix 360 Pro som har vår revolutionerande SlideTech™-teknik, roterar Pearl 360 Pro och glider smidigt mot dig, vilket gör det enklare än någonsin att lyfta ditt barn in i och ut ur bilen.

Nyfiken på vad andra föräldrar älskar med nya 360 Pro Family?

Låt dig inspireras av andra föräldrar

cream
Pebble 360 Pro
5
Jag fick den här bilbarnstolen för ungefär en vecka sedan och jag måste säga att jag är imponerad
Stacey976
22 maj 2023
FamilyFix 360 Pro
5
Den extra funktionen med att den glider ut ur bilen något, är fantastisk. Inget huvud dunkar bilen!
Melissa.g
24 maj 2023
Pearl 360 Pro
5
Tack vare SlideTech kommer bilbarnstolen ut ur bilen och ingen stöter på huvudet och jag kan hålla ryggen rak
Jaimy
24 april 2023