Nesta barnstol
En stol för hela livet
Nesta är en snygg stol i trä som ger bästa komfort från födseln* till vuxen ålder. Dess unika design är lätt att justera så att barnet alltid sitter bekvämt vid bordet, oavsett ålder. Nesta är en stol som håller länge. Den är tillverkad av tåligt bokträ och förstklassiga återvunna tyger. Designen är modern men tidlös, så att den kan användas hela livet.

Från dag ett ...

Ditt nyfödda barn kommer att omslutas i den allra bästa komforten! Använd *Nesta spädbarnsset (säljs separat) för att skapa ett helt liggande läge så att alla kan vara med vid bordet från födseln. Efter ungefär 4 månader eller när ditt barn kan hålla upp huvudet bättre kan du använda ditt spädbarnsset för att skapa en bekväm sittande ställning när barnet börjar äta olika livsmedel. Spädbarnsetet har en säkerhetssele och är, precis som baby- och småbarnssetet, tillverkad av mjuka, 100 % återvunna tyger.

Passar i alla interiörer!

Eftersom den är tillverkad av bokträ med hög kvalitet och med så lite plast som möjligt är den nederländska designen en blivande klassiker. Med sin stilrena, moderna design passar Nesta i alla hem. Vare sig du ställer Nesta vid köksbordet, i vardagsrummet, lekrummet, vid ett skrivbord eller i barnets sovrum, kommer Nestas tidlösa design i trä aldrig bli omodern.

När de växer ...

Nesta är utformad för att vara enkel att använda, varje dag, i varje steg av dess livscykel. Nesta monteras snabbt och enkelt och kan ändras från helt liggande spädbarnsläge till barnstol för småbarn och sedan en stol för vuxna. Från ditt barn är 6 månader kan du använda Nesta baby- och småbarnsset (säljs separat) så att ditt barn har det bekvämt när det lär sig sitta och äta vid bordet med familjen. Setet innehåller ett lättstädat, vattenavvisande, maskintvättbart tyginlägg som är tillverkat av 100 % återvunna textilier. Den har även en bricka, T-bygel och förlängningsfötter för ökad stabilitet. 

cream
Vad andra föräldrar tycker
5
Fick hem den här för 2 veckor sedan och är imponerad över stabiliteten stolen erbjuder.
Vastkustmor
29 oktober 2022
5
Vi har ett spädbarn hemma och en son på 2 år denna stolen är verkligen perfekt för alla åldrar. Båden den äldsta och yngsta älskar den.
BeaN
28 oktober 2022
4
Bra stol att använda i många år.
Karolina.Ru
26 oktober 2022
Låt oss se Nesta
Falskt