Nesta barnstol

Award image
En stol för hela livet
3.5 - 99 Y
15 - 110 kg

Varför välja mig?

En stol för hela livet

Nesta är utformad för att användas från födseln till vuxen ålder, med sitt unika lutningsbara ryggstöd, justerbara fotstöd och omslutande utformning. Nesta ser till att alla har det bekvämt, oavsett ålder, för nyfödda och morföräldrar. *med vadderat spädbarnsinlägg som säljs separat (spädbarnsset 0–6 månader).

Unikt lutande ryggstöd

Nestas unika lutningsbara ryggstöd utvecklas med barnet för bästa komfort. Från två lutningslägen, inklusive ett liggläge för nyfödda* till ett rakt sittläge med ordentligt stöd för småbarn och tonåringar när de sitter vid bordet. *med vadderat spädbarnsinlägg som säljs separat (spädbarnsset 0–6 månader).

Slitstark och hållbar

Nesta är tillverkad med framtida generationer i åtanke. Tillverkad av tåligt bokträ och förstklassiga återvunna tyger, utformad med så lite plast som möjligt för att hålla ditt barn säkert.

Modern design

Nesta har en stilren och modern design och passar alla inredningsstilar, oavsett om den står vid köksbordet, i vardagsrummet, lekrummet eller i barnets sovrum.

Produktbeskrivning

Nesta är en snygg barnstol i trä att sitta bekvämt i från födseln till vuxen ålder. Dess unika design är lätt att justera så att barnet alltid sitter bekvämt vid bordet, oavsett ålder. Nesta är en stol som håller länge, den är tillverkad av tåligt bokträ och förstklassiga återvunna tyger. Designen är modern men tidlös, så att den kan användas hela livet.
Utmärkelser
Komfortfunktioner
Ditt barn har det bekvämt från första dagen, skönt bakåtlutad i det mjuka babynestinlägget (ingår i spädbarnssetet* som säljs separat). Nesta är en barnstol som kan användas från födseln med två lutningslägen för spädbarn: fullt liggläge för barn mellan 0 och 4 månader och ett bekvämt sittläge för barn som börjat äta mat och orkar hålla upp sitt huvud bättre. Oavsett ålder så sitter ditt barn alltid bekvämt med Nestas unika höga ryggstöd. Med olika inställningsmöjligheter som justerbart fotstöd och sits samt lutningsbart ryggstöd erbjuder Maxi-Cosi Nesta många bekväma ställningar och möjligheter, i årtionden. * Nesta spädbarnsset (0–6 månader) och Nesta baby- och småbarnsset (från 6 månader) säljs separat.
Enkel att använda
Nesta är utformad för att vara enkel att använda, varje dag, i varje steg av sin livscykel. Nesta är en barnstol som är lämplig från födseln* som går snabbt och enkelt att montera. Den här lutningsbara barnstolen kan smidigt ändras från helt liggande spädbarnsläge till barnstol för småbarn och stol till vuxna. Den justerbara sitsen och fotstödet gör att den kan växa med ditt barn under flera år. Nestas rena linjer och släta ytor förhindrar att smulor och mat fastnar i springor eller sprickor, vilket underlättar rengöringen. Vattenavvisande tyg* gör att spill och kladd är enkelt att torka bort. *med Nesta spädbarnsset (0–6 månader) och Nesta baby- och småbarnsset (från 6 månader), säljs separat.
Åldersgrupp
Nesta är en lutningsbar barnstol utformad för nyfödda, småbarn, tonåringar och föräldrar – till och med mormor och morfar. Nesta är en lutningsbar barnstol som är utformad för att vara bekväm i alla lägen, från födseln till vuxen ålder. Börja med din nyfödda i helt bakåtlutat läge i babynestinlägget* och när ditt barn är 6 månader gammalt kan hen sitta med vid bordet, bekvämt i barnstolen för småbarn. Nesta växer med ditt barn, tack vare dess smarta sits och ryggstöd i trä som kan ändra läge, vilket ger din familj en hållbar stol i trä som de har haft och älskat hela sina liv, och som kommer hålla i många årtionden till. *Säljs separat.
Design
Med sin stilrena, moderna design passar Nesta i alla hem. Vare sig du ställer barnstolen som är lämplig från födseln* vid köksbordet, i vardagsrummet, lekrummet, vid ett skrivbord eller i barnets sovrum, kommer Nestas tidlösa trädesign aldrig bli omodern. Eftersom den är tillverkad av bokträ med hög kvalitet och med så lite plast som möjligt är den nederländska designen en blivande klassiker. Nestas spädbarns- och småbarnsset är tillverkade med 100 % återvunnet tyg från Eco Care. Nesta är tillverkad för framtiden och utformad för att hålla ett helt liv. *med Nesta spädbarnsset (0–6 månader) och Nesta baby- och småbarnsset (från 6 månader), säljs separat.

Titta på videon

Dela dina Maxi-Cosi-stunder #myMaxiCosi

Jämför Nesta barnstol med andra modeller