Så väljer du rätt barnstol för din familj!

Middagen är ett tillfälle då familjen kan umgås och äta tillsammans. Spädbarn och småbarn älskar att vara en del av familjen när ni sitter tillsammans vid bordet. De observerar och kopierar dig när du äter. Och det kan göra det mycket lättare för dem att lära sig de nya färdigheter de behöver. Som nybliven förälder ser du fram emot när ditt barn kan vara med vid middagen. Med en barnstol kan din baby vara med vid middagsbordet från födseln eller 6 månader upp till 99 år! Du måste välja rätt barnstol för att säkerställa att din baby sitter bekvämt och säkert vid måltiderna. Detta behöver du hålla utkik efter:

1. Välj en barnstol som växer i takt med din baby:

Ditt barn växer snabbt, men att sitta på knä på en vuxenstol eller för lågt vid matbordet kan störa barnet under måltiderna. Leta efter en justerbar barnstol som kan anpassas i takt med att ditt barn växer, då sparar du pengar i det långa loppet. Barnstolen Nesta kan användas för barn upp till 99 år, så den kan användas hela livet!

2. Se till att ditt barn sitter säkert och bekvämt:

om ditt barn sitter bekvämt blir måltiden med dig en njutning. Leta efter en barnstol med en robust rygg och ett fotstöd som ger fötterna stöd. En vadderad sits eller kudde är också perfekt. Ett lutande eller plant liggläge är perfekt för nyfödda så att de kan delta i familjens måltider redan från början. Lägg till Nesta spädbarnsset till ramen på Nesta (säljs separat) för användning från dag ett.

3. Leta efter en robust sele

En robust och bekväm säkerhetssele håller ditt barn tryggt och säkert på plats när det äter eller leker och ger dig sinnesfrid.

4. Hitta en barnstol som är lätt att rengöra

Helst en med löstagbar bricka. De första middagarna blir lätt kladdiga, så leta efter lättstädade produkter och tvättbara överdrag. Glöm inte att brickan kan användas för att klottra, lägga pussel och spela spel också när ditt småbarn inte äter. Alla våra barnstolar är utformade för enkel rengöring, men med de moderna linjerna i barnstolen Moa kombinerar du enkel rengöring utan dolda springor med iögonfallande design.

5. Hitta en barnstol som passar ditt hem:

Om du har ont om utrymme ska du leta efter en barnstol som blir kompakt när den fälls ihop och inte används. Köp en barnstol i förstklassiga material som ser bra ut i ditt hem och håller länge. Matstolen Minla blir kompakt när den fälls ihop, så att du snabbt och enkelt kan förvara den när måltiden är över! Med sin ultrakompakta, hopfällbara lätta design (4,8 kg) och sitt integrerade bärhandtag har Ava utformats så att du enkelt kan lyfta upp den och ställa undan den.