Adorra

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 16.46ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
En del av familjen
Från födseln till ca 4 år
0 - 15 kg

Varför välja mig?

Produktbeskrivning

Vår lyxiga Adorra är för föräldrar med en urban livsstil som vill ha en barnvagn som erbjuder bekvämlighet och komfort. Idealisk för både förort och stad. Du kan enkelt promenera genom gatorna medan ditt barn är säkert och bekvämt fastsatt i Adorra-barnvagnen.

Komfort möter bekvämlighet för staden

Adorra har utformats för att möta kraven från urbana föräldrar som älskar att promenera med vänner och familj i stadens centrum, köpcentret eller i parken!

Genom att ge din lilla komfort och bekvämlighet Adorra kommer att linda in ditt barn från födseln tills han eller hon är 4 år gammal.

Din baby kommer att älska lyxen i vår barnvagns enorma extra vadderade säte.

Idealisk för stadslivet väger denna lätta barnvagn mindre än 12 kg, vilket gör en promenad genom staden enkel och rolig, som den borde vara.

Du behöver inte ens oroa dig för att bära omkring dina ägodelar när du går ut - Adorra ger gott om utrymme med sin enorma varukorg.

Dessutom lämnar den ena vikningen din andra fritt att bära ditt barn utan krångel.

Din barnvagn fungerar för ditt barn från födseln till 4 år. För att lägga till en kompatibel Maxi-Cosi bärsäng eller bilbarnstol tar du helt enkelt bort basen med bara två klick med våra äkta minnesknappar.

Njut av din urbana kokongliknande barnvagn!

Bekvämlighet

Vår Adorra ger din lilla det bästa i klassen komfort. Dess ultravadderade säte skyddar din lilla i en mysig kokong, och dess liggande säte erbjuder en liggande platt position för den när det är dags för en tupplur.

Du kan enkelt byta stolen från att vara vänd i sitt vägläge till förälderläge, när du vill ha ögonkontakt med din lilla utforskare.

Adorra kan användas hela vägen från födseln genom att lägga till en Maxi-Cosi bärsäng eller bilstol och hålla ditt barn bekvämt tills han eller hon är omkring 4 år gammal. Eftersom ryggstödet och benstödet kan justeras fortsätter ditt barn att njuta av bästa klassens komfort när de växer.

Dessutom ger Adorras utdragbara solskydd optimalt skydd mot sol, regn och vind medan du promenerar genom staden.

Kompatibla produkter

Titta på videon