1510672110_2020_maxicosi_stroller_carrycot_jade_black_essentialblack_3qrtleft
1510672110_2020_maxicosi_stroller_carrycot_jade_black_essentialblack_3qrtleft 1510672110_2020_maxicosi_stroller_carrycot_jade_black_essentialblack_3pointsafetyharness_front 1510672110_2020_maxicosi_stroller_carrycot_jade_black_essentialblack_bestusability_side 1510672110_2020_maxicosi_stroller_carrycot_jade_black_essentialblack_comfortableandprotectiveinlay_front 1510672110_2020_maxicosi_stroller_carrycot_jade_black_essentialblack_designedfinition_zoom 1510672110_2020_maxicosi_stroller_carrycot_jade_black_essentialblack_flexibletravelsystem_side 1510672110_2020_maxicosi_stroller_carrycot_jade_black_essentialblack_front 1510672110_2020_maxicosi_stroller_carrycot_jade_black_essentialblack_harnessputaway_3qrt 1510672110_2020_maxicosi_stroller_carrycot_jade_black_essentialblack_side 1510672110_2020_maxicosi_stroller_carrycot_jade_black_essentialblack_withbase_side Jade

Jade

Sov, glid & gå - Jade. Den sunda barnsängen för säkra och mysiga resor.
Från födseln till ca 6 månader
0 - 9 kg

Varför välja mig?

"Slide & Go"-montering

"Slide & Go" ISOFIX-montering i bilen

Ultimat komfort för bebisen

Bebisen sover vidare i den bästa möjliga ställningen i bilar och sittvagnar utan att vakna, oavsett situation, och ligger på ett mycket bekvämt och mjukt inlägg

R129-säkerhet

Första R129-godkända säkerhetsliggdelen på en ISOFIX-bas med interaktiv ljus- och ljudrespons som bekräftar om den monterats korrekt

En del av 3wayFamily

En lösning för nyfödda upp till barn på ca fyra år i kombination med 3wayFix, Pebble Plus och Pearl One i-Size

Produktbeskrivning

Ta en titt på vår unika barnsäng, Jade! Jade, som har fått ett enastående 5-stjärnigt betyg av den tyska Stiftung Warentest (STIWA), uppfyller de högsta säkerhetsföreskrifterna (R129) och låter spädbarn sova längre på det hälsosammaste sättet på språng.

Installation

Maxi-Cosi Jade barnsäng kan monteras säkert på baksätet på din bil med sin unika Slide & Go-installation!

Installera Maxi-Cosi Jade banrsäng genom att helt enkelt skjuta den på 3wayFix ISOFIX bilstol. Med en enkel "Slide" är du redo att "Go" .. Den interaktiva ljus- och ljudåterkopplingen från ISOFIX-systemet gör det ännu enklare.

Tack vare den unika Slide & Go-installationen kan du också överföra ditt barn från barnvagn till bil utan att väcka dem, vilket möjliggör de enklaste och säkraste resorna ännu.

Säkerhet

På Maxi-Cosi har vi tagit över 50 miljoner barn hem från sjukhuset. Ditt barns säkerhet är vår högsta prioritet.

Experter föreslår att nyfödda inte ska resa i upprätt ställning i mer än två timmar i sträck och att de ska sova så mycket som möjligt i bästa läge - platt på ryggen. Ändå ser vi fortfarande barn placerade i säten längre än rekommenderat.

Detta har fått oss att utveckla Jade - en barnsäng som möjliggör det sunda läget och möjliggör ostörd sömn när man reser med bil. Det är som en annan säng för ditt barn! Det är därför du inte längre behöver oroa dig för deras komfort och säkerhet när du tar dem på långa resor.

Vårt innovativa sätt att kombinera bekvämligheten med barnsängar tillsammans med med bilstolens säkerhet och bekvämlighet, har fått ett utmärkt 5-stjärnigt betyg av Stiftung Warentest (STIWA) *.

Dessutom uppfyller Jade säkerhetsbäddar den senaste och högsta säkerhetsföreskriften (R129), vilket ger din nyfödda förbättrat skydd mot huvud, nacke och sidor.

Är du inte tillräckligt säker när det gäller installation? Vi täcker upp åt dig! Den interaktiva ljus- och ljudåterkopplingen på 3wayFix-basen bekräftar korrekt installation och Jades 3-punkts säkerhetssele gör att du kan fästa din lilla ordentligt och säkert.

* Stiftung Warentest är den tyska ledande och oberoende konsumenttestorganisationen. De genomför tvååriga tester av bilstolar på säkerhet, användbarhet och ergonomi. STIWA rekommenderar starkt Jade för nyfödda.

Säker och mysig barnsäng för längre resor

Bilsäten är avsedda att resa, barnsängar är för att sova. Vi har kombinerat dem för att erbjuda en lösning för din nyfödda att resa säkert och sova bekvämt under långa resor!

Lika säker som en bilstol och lika bekväm som en barnsäng, inte bara kan vår Jade-barnsäng säkert installeras i din bil, det ger också en 180 ° platt sovplats, det säkraste och hälsosamma sättet för din nyfödda att vila.

På detta sätt erbjuder barnsängen den bästa komforten för att sovande barn under korta åk till snabbköpet och längre familjeturer.

Jade kompromissar inte med säkerheten för din lilla. I överensstämmelse med den högsta säkerhetsföreskriften (R129) erbjuder Jade beprövat skydd mot huvud, nacke och sida.

Det är väldigt enkelt att installera på 3wayFix-basen på baksidan av bilen, vilket ger en säker ISOFIX och en mycket bekväm Slide & Go-installation.

Med sin moderna design och läderfärgning blir Jade en mycket snygg barnsäng på bara några sekunder när du fäster den till vilken Maxi-Cosi barnvagnsram som helst. Du behöver inte ens väcka din lilla när du byter från bilens barnsäng till barnvagnen!

Resesystem

Maxi-Cosi Jade är en del av 3way-familjen och erbjuder en lösning från födseln upp till 4 år. Jade passar på 3wayFix ISOFIX-bas, som också är kompatibel med Pebble Plus-bilstol och Pearl Pro i-Size bilbarnstol.

Detta ger dig en lösning från förlossning upp till 4 års ålder.

Och den passar på alla Maxi-Cosi barnvagnar för ett praktiskt resesystem!

Kompatibla produkter

Titta på videon

Jämför Jade med andra modeller