Morion i-Size

Lätt att använda enligt de högsta i-Size-säkerhetsstandarderna
3.5 - 12 Y
100 - 150 cm
15 - 36 kg

Varför välja mig?

i-Size för ökad säkerhet

Uppfyller de allra högsta och senaste i-Size-säkerhetsstandarderna för ditt barns maximala säkerhets skull

ISOFIX installation

ISOFIX-fästen för enkel och snabb installation i bilen och fantastisk stabilitet till och med när barnet inte sitter i bilbarnstolen

Växer i takt med barnet från 100 till 150 cm

Utformad för barn från 100 till 150 cm och skyddar ditt barn från cirka 3,5 till 12 års ålder

Enkelt att justera nackstödet och ryggstödet

Justera smidigt nackstödet med hjälp av överdelen. Ryggstödet förs upp tillsammans med nackstödet så att dina barns axlar garanterat alltid är skyddade 

Produktbeskrivning

Barn växer så himla fort! Nu är det redan dags för en stol som med förlängningsbar rygg! När du bestämmer dig förMaxi-Cosi Morion i-Size köper du en praktisk och lättanvänd bilbarnstol med de allra högsta i-Size-säkerhetsstandarderna som växer i takt med barnets längd från 100 till 150 cm.  

Morion i-Size är en funktionell bilbarnstol som inte gör avkall på säkerheten. Morion i-Size har ISOFIX-fästen för enkel och snabb installation i bilen. Med ISOFIX får man till och med ypperlig stabilitet när barnet inte sitter i bilbarnstolen. 

Montering

Vår praktiska Morion i-Size är lätt att installera med hjälp av ISOFIX-fästena i bilbarnstolen. Med ISOFIX-fästen får man till och med fantastisk stabilitet när barnet inte sitter i bilbarnstolen. Läs i användarmanualen för korrekt installation av Maxi-Cosi Morion.

Det att ingen match att placera ditt barn rätt i stolen med hjälp av Morions bältesstyrsystem. Fastspänningen går snabbt och smidigt och du kan köra iväg på några ynka sekunder! Tänkte du ta med flera småttingar på äventyr? Ingen match för Maxi-Cosi Morion som har plats för upp till två till i-Size-bilbarnstolar på de flesta baksäten!

Säkerhet

Över 50 miljoner nyfödda har färdats hem från BB med Maxi-Cosi. Som ledande specialist på barnresor är ditt barns säkerhet vår högsta prioritet. Våra intuitiva och innovativa bilbarnstolar skyddar ditt barn och hjälper oss att bära din familj in i framtiden. I externa krocktester för dynamisk säkerhet och användarvänlighet får Maxi-Cosis bilbarnstol bästa möjliga rekommendationer.

Med våra Maxi-Cosi Morion i-Size-bilbarnstolar uppfyller vi de högsta och senaste säkerhetsstandarderna så att ditt barn får maximalt skydd med särskilt fokus på förstärkta sidoskydd. När man använder den här praktiska grupp 2–3-bilbarnstolen tullar man inte på säkerheten, inte ens i takt med att barnet växer eller hela tiden fram till högstadiet! Justera bara nackstödet och ryggstödet med hjälp av bilbarnstolens överdel. Du får lite hjälp av Morion i-Size att hitta rätt läge för nackstödet och ryggstödet. På båda ryggstödssidorna finns det en ingraverad skala som anger rätt läge utifrån barnets längd.

Lätt att använda enligt de högsta i-Size-säkerhetsstandarderna

Eftersom Morion i-Size är utformad för barn från 100 till 150 cm behöver du aldrig någonsin lägga pengar på någon annan bilbarnstol! Med den här stolen skyddar du ditt barn från cirka 3,5 till 12 års ålder och stolen har dessutom ISOFIX-fästen för enkel och snabb installation i bilen. Du kan luta på Morion i-Size-ryggstödet för perfekt passform ihop med stolen. På så sätt kan barnet sova i ett bekvämt läge under resans gång.

När ni väl har kommit iväg kan barnet bli åksjukt, och ibland hamnar inte snacks och drycker där det var meningen. Oavsett vad som händer kan överdraget till Maxi-Cosi-bilbarnstolen enkelt tas bort och tvättas i maskin.

Titta på videon

Dela dina Maxi-Cosi-stunder #myMaxiCosi

Jämför Morion i-Size med andra modeller