8555750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_rock_grey_essentialgraphite_3qrtleft
8555750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_rock_grey_essentialgraphite_3qrtleft 8555750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_rock_grey_essentialgraphite_front 8555750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_rock_grey_essentialgraphite_impactabsorbingmaterial_3qrtback 8555750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_rock_grey_essentialgraphite_longevity_side 8555750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_rock_grey_essentialgraphite_side 8555750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_rock_grey_essentialgraphite_suncanopy_side 8555750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_rock_grey_essentialgraphite_withbase_side Maxi-Cosi Rock

Rock

En säker plats för ditt barn
Från födseln till ca 12 månader
Från 45 till 75 cm

Varför välja mig?

i-Size (R129) säkerhet

Godkänd enligt den senaste i-Size (R129) föreskriften

Del av i-Size-bilstolsfamiljen

Upp till 4 års bakåtvänt resande i kombination med basenheten FamilyFix One i-Size och bilbarnstolen Pearl One i-Size

Återkoppling vid montering

Interaktiv återkoppling med ljus- och ljudsignaler på FamilyFix XP bekräftar korrekt montering och minimerar risken för felmontering

Flexibelt resesystem

Passar med valfri barnvagn från Maxi-Cosi eller Quinny, för full mobilitet redan från födseln

Produktbeskrivning

Maxi-Cosi Rock erbjuder utmärkt bilsäkerhet eftersom den överensstämmer med den senaste i-Size (R129) bilstolslagstiftningen. Förutom maximal säkerhet har Rock också en bekväm baby-hugg inlägg för en bättre passform och liggande position för den nyfödda. För bekvämligheten hos större spädbarn och säkerheten vid kollisioner i sidoeffekt läggs stötdämpande material till de övre sidovingarna. Maxi-Cosi rekommenderar att du använder Rock med FamilyFix One i-Size-basen, som ger den säkraste ISOFIX-installationen och ett mycket bekvämt Click & Go-system.

Installation

En, två eller flera bilar? Oavsett om ditt barn bara reser med dig, med en andra bil eller med ditt barns morföräldrars bil passar vår Maxi-Cosi Rock alltid. Babybilsstolen kan antingen fästas på bilens säte med säkerhetsbältet eller med ISOFIX-förankringspunkter i din bil. Installationen förklaras utförligt i vår användarmanual, vilket leder dig steg för steg för en säker passform. För installation med ISOFIX behöver du en ISOFIX-bas. Anslut basen till bilens ISOFIX-kontakter och lämna den installerad i bilen. På detta sätt monteras vår bilsäte på basen med ett enkelt "klick", varje gång du behöver in och ut ur bilen. Visuella indikatorer på basen meddelar dig när din Maxi-Cosi bilstol är korrekt monterad och du är redo att "köra". Rock kan installeras i kombination med FamilyFix One i-Size-basen. Vi vill att du ska vara säker på installationen av din bilbarnstol. Det är därför vi samlade våra säkraste resetips för att hjälpa dig som förälder att känna dig säker på din lillas säkerhet i bilen.

Säkerhet

På Maxi-Cosi har vi tagit över 50 miljoner barn hem från sjukhuset. Externa kraschtestresultat, som den tyska bilorganisationen ADAC (All Generir Deutscher Automobil-Club), testar våra Maxi-Cosi-bilstolar på dynamisk säkerhet och användarvänlighet. Maxi-Cosi Rock har testats av ADAC i kombination med Maxi-Cosi FamilyFix One i-Size. Testresultaten resulterade i en bra poäng för alla säkerhetstester. Vår säkra och bekväma Rock-bilstol är utrustad med Sidoskyddssystem, vilket innebär att Maxi-Cosi Rocks SPS (Sidoskyddssystem) minskar risken för en skada på ditt barn vid en skadlig sidoeffekt. Rock har också förbättrat slagabsorberande material, vilket gör att bilbarnstolen uppfyller den senaste europeiska bilstolens säkerhetsstandard i-Size. Den bästa säkerheten för ditt barn. Förutom säkerheten har Rock också ett bra betyg i användarvänlighet på grund av den lättanvända Click & Go-installationen med ISOFIX-bas. För att minska risken för felaktig installation rekommenderar vi, som Maxi-Cosi, att alltid installera vår Rock-bilstol med FamilyFix One i-Size-basen. De flesta första gången föräldrar installerar våra bilbarnstolar korrekt, tack vare den enkla Click & Go-installationen.

En säker plats för ditt barn

Eftersom vi bryr oss om att ge dig som förälder den säkraste bilstolen, har vi utformat vår Maxi-Cosi Rock för att uppfylla den senaste i-Size bilstolregleringen. Genom att lägga till förbättrad slagabsorberande material på ovansidan av varje vinge, är Rock en i-Size bilstol. Och en supersäker plats för ditt barn i bilen. Förutom säkerheten är vår bilbarnstol bekväm både för ditt barn och för dig som förälder. Sitsen har extra stoppning och inkluderar en bekväm baby-hugg inlägg. Detta inlägg är särskilt utformat för ditt nyfödda barn för en perfekt passform för att förbättra komforten och säkerheten. Click & Go-installation - i kombination med ISOFIX-basen - låter dig "klicka" på vår Rock på en bas som bekräftar en korrekt installation, vilket minskar risken för att göra det fel. Fortsätt använda Maxi-Cosi-basen i kombination med en bilbarnstol, för längre bakåtvänd resa. Experter rekommenderar att resa bakåt med upp till fyra år på grund av det bättre skyddet av din lillas huvud och nacke. Också ett stort värde för dig, eftersom du kan använda ISOFIX-basen i upp till 4 år!

Avtagbart lock

Eftersom vår Rock blir smutsig efter daglig användning, troligen, eller så kan din lilla bli sjuk ibland ibland, kan Maxi-Cosis bilstolskydd enkelt tas bort. Det kan tvättas i maskin för enkel rengöring, oavsett vad som händer.

Resesystem

Gå en ny promenad i parken, ett kort besök hos morföräldrar eller ett snabbt stopp i snabbköpet? Använd vår bilstol i-Size i kombination med barnvagn genom att klicka på Rock på den. Skapa ett komplett och praktiskt resesystem genom att kombinera vår bilstol med en Maxi-Cosi barnvagn för en perfekt match. Maxi-Cosi Rock är godkänd i flygplanet (TUV-certifiering) och kan följa med på din semester.

Utmärkelser
Rock
Rock & FamilyFix One i-Size

Kompatibla produkter

Titta på videon

Jämför Rock med andra modeller