RodiFix AirProtect®

Innovativ AirProtect® tecknologi
3.5 - 12 Y
15 - 36 kg

Varför välja mig?

Quick and easy buckle-up

Unique belt-guide system for quick and easy buckle-up

Extra protection of child's head

Patented AirProtect® technology on headrest for extra protection of child's head

ISOFIX installation

Equipped with ISOFIX anchorages for safe and stable installation in the car

Grows with the child

Easy headrest and backrest adjustment from the top

Produktbeskrivning

Föräldrar vill att deras barn ska skyddas när de reser med bil.Med sin patenterade AirProtect®-teknik för att alltid hålla din lilla säker, erbjuder vår Maxi-Cosi RodiFix AirProtect® extra skydd mot nackstöd för maximal säkerhet.

Installation

Det spelar ingen roll vilken bil du kör, vår Maxi-Cosi RodiFix AirProtect® passar om din bil har ISOFIX.För en säker passform är ditt barnstol fäst med bilens säkerhetsbälte och ISOFIX.För att installera, placera RodiFix AirProtect® i baksätet på din bil, anslut barnstolen till bilens ISOFIX-anslutningar och spänn fast med säkerhetsbältet.Det är det! Installationen är klar.

Visste du att ISOFIX-anslutningen gör barnstolen mer stabil?När din lilla inte sitter i barnstolen blir den mer stabil.

Eftersom många bilar har ISOFIX för närvarande kommer din bil förmodligen att ha det också.Om du tvivlar på om din bil har ISOFIX eller inte, kolla in vår bilmonteringslista för att se om vår Maxi-Cosi RodiFix AirProtect® passar.

Säkerhet

Hos Maxi-Cosi är din lillas säkerhet vår högsta prioritet.Från spädbarnsbärare för nyfödda barn till bilstolar för 12-åringar är vi här för att hjälpa till att bära familjer lyckligt in i deras framtid.Externa kraschtestcentra, som den tyska bilorganisationen ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club), testar våra Maxi-Cosi-bilstolar på dynamisk säkerhet och användarvänlighet.

När ADAC testade vår RodiFix AirProtect® bilstol, fick den en bra poäng på säkerheten.Barnstolen är utrustad med ett sidoskyddssystem för att skydda din lilla vid en krasch.Förutom Sidoskyddssystemet innehåller vår barnstol unik AirProtect®-teknik.Vid sidoeffekter ger denna teknik ditt barns huvud extra skydd, vilket garanterar maximal säkerhet.

Innovativ AirProtect®-teknik

RodiFix AirProtect®s patenterade AirProtect®-teknik minskar risken för huvudskador med så mycket som 20%!I en krasch dirigerar AirProtect® slagkraften bort från din lillas huvud och absorberar dem i nackstödet.Detta minskar omedelbart risken för huvudskada och skyddar ditt barn.

När din lilla växer, förblir vår Maxi-Cosi RodiFix AirProtect® bekväm.Justera nackstödets höjd så att den kan anpassas till din lilla när de växer, ända upp till när de är 12 år!

Avtagbart skydd

På vägen kan din lilla bli åksjuk.Oavsett vad som händer har vi täckt upp för dig!Maxi-Cosis bilstolskydd är tvättbar i maskinen och kan enkelt tas bort.

Utmärkelser
RodiFix AirProtect

Titta på videon

Dela dina Maxi-Cosi-stunder #myMaxiCosi