Matdags: sitta med vid middagsbordet

Middagen är ett tillfälle då familjen kan umgås och äta tillsammans. Som nybliven förälder ser du fram emot när din lilla kan vara med vid middagen. Med en barnstol kan barnet sitta med vid bordet från födseln eller 6 månader upp till 5–99 år. Låt inte familjens kreativitet vänta! Barnstolen är även användbar för andra familjeaktiviteter som att rita och måla och pyssla tillsammans. Efteråt är det lätt att rengöra barnstolen så att den är ren till nästa familjemåltid. Nedan hittar du den Maxi-Cosi barnstol som passar bäst för din familj:

Maxi-Cosi Nesta: En stol för hela livet

Nesta är en snygg barnstol i trä att sitta bekvämt i från födseln till vuxen ålder. Dess unika design är lätt att justera så att barnet alltid sitter bekvämt vid bordet, oavsett ålder. Nesta är en stol som håller länge, den är tillverkad av tåligt bokträ och förstklassiga återvunna tyger. Ditt barn har det bekvämt från första dagen, skönt bakåtlutad i det mjuka babynestinlägget (ingår i spädbarnssetet* som säljs separat). Designen är modern men tidlös, så att den kan användas hela livet.

Maxi-Cosi Moa: mycket mer än bara en barnstol

Maxi-Cosi MOA är en 8-i-1-barnstol med flera användningsområden och kan användas från 6 månader upp till 5 år. Den anpassar sig över tid och förvandlas från en barnstol till en bältesstol, en barnpall och ett praktiskt skrivbord med sittplats. Möjligheterna till familjetid är oändliga och barnet kan sitta och leka självt också. Med rena och moderna linjer och minimalistisk design passar MOA in i din inredning, oavsett läge. Den unika och innovativa modulprincipen gör den superlätt att montera och anpassa, vilket sparar tid som du i stället kan tillbringa med familjen.

Maxi-Cosi Ava: Liten design för att leva stort

När varje centimeter av familjens bostadsyta räknas är barnstolen Ava den perfekta platseffektiva lösningen. Den väger endast 4,8 kg, fälls ihop kompakt och förvaras enkelt utom synhåll. Tack vare stolens tre lutningslägen och det bekväma vadderade sätet kan ditt barn njuta av familjemåltider vid matbordet från födseln upp till 3 års ålder. Och efter kladdiga måltider är den enkel att rengöra tack vare överdraget som kan tvättas i maskin.

Maxi-Cosi Minla: stolen som växer i takt med barnet

Maxi-Cosi Minla barnstol har olika lägen som passar det nyfödda barnet ända upp till cirka 6 år och har utformats på ett smart sätt som underlättar alla måltider. Du kan justera höjden och bredden på Minla så att den passar bordet och det växande barnet. Sitsen kan tas av och användas som en pall för äldre barn eller när ni är ute och reser. Maxi-Cosi Minla har en avtagbar, lättavtorkad bricka och kan vikas ihop för att spara plats. Det finns också urval av vilolägen och ett tvättbart vadderat täcke som gör att både måltider och lekstunder blir så bekväma som möjligt.

Är du inte säker på hur du ska välja den bästa barnstolen för dig och din familj? Ta reda på vad du behöver med hjälp av våra bästa tips för hur du väljer en barnstol.