Träffa våra vinnare! STIWA 2022

Upptäck hur våra bilstolar har testats kring säkerhet, användbarhet och ergonomi enligt de senaste Råd & Rön, Bäst i Test och StiWa test. De köper produkter (anonymt), utför test (oberoende) och ger betyg uteslutande utifrån objektiva resultat.

MICA PRO ECO – 4 STJÄRNOR

Vår bilbarnstol Mica Pro Eco har testats som "bra" (2,1) i Stiftung Warentests och ADAC:s test av bilbarnstolar (maj 2022), vilket gör den till den bästa bilbarnstolen i klassen med hållbara tyger. Detta gör Mica Pro Eco inte bara till det säkraste alternativet när det gäller bilbarnstolar, utan också till framtidens bilbarnstol. Med sina 100 % återvunna material erbjuder Mica Pro Eco en mer hållbar framtid. Den perfekta kombinationen av klassens bästa komfort och säkerhet med planetvänlig innovation.

PEARL 360 & FAMILYFIX 360 BASE – 4 STJÄRNOR

Bilbarnstolen Pearl 360 för bebisar och småbarn fick också fantastiska resultat i testet av bilbarnstolar av Stiftung Warentest och ADAC (maj 2022). Den har testats med betyget "bra" (2,1) med FamilyFix 360-basen och blev därmed testvinnare. Detta gör Pearl 360 till en av de säkraste bilbarnstolarna i sin kategori som erbjuder ett rotationssystem som endast använder en hand & i alla lutningslägen! Det gör 360 Family till den bästa bilbarnstolen som skyddar och växer med din familj.

CABRIOFIX i-SIZE – 4 STJÄRNOR

Maxi-Cosi's tidlösa klassiker CabrioFix i-Size vann också under Stiftung Warentests och ADAC:s test av bilbarnstolar (maj 2022). Med resultatet "Bra" (1,7). Vår bilbarnstol garanterar de högsta standarderna för säkerhet och komfort. Tack vare sin låga vikt är du redo att resa var som helst utan ansträngning, med säkerheten alltid garanterad.

Våra tidigare vinnare

Uppfyller alltid de högsta standarderna i branschen, de krocktester som utförs på våra bilbarnstolar garanterar det säkraste för ditt barn. Vilket gör dem till de bästa bilbarnstolarna.

 

Vad är Stiftung Warentest?

Stiftung Warentest är Europas ledande och oberoende konsumenttestorganisation. Syftet är att hjälpa konsumenterna genom att tillhandahålla objektiv information baserad på resultaten av jämförande utredningar av varor och tjänster. De köper produkter (anonymt), utför test (oberoende) och ger domar uteslutande utifrån objektiva resultat. Bilstolarna testas av motorföreningarna ADACÖAMTC och TCS tillsammans med Stiftung Warentest.

 

Hur testar vi våra bilstolar?

Som en av få bilstolstillverkare har vi på Maxi-Cosi egna toppmoderna krocktestsanläggningar i Cholet, Frankrike och Columbus, Illinois USA. Detta gör det möjligt för oss att utföra krocktester i mycket hög utsträckning, från den tidiga produktutvecklingen till produktionsfasen.

​Läs mer om bilbarnstolskrocktester här