Träffa våra vinnare! STIWA 2021

Upptäck hur våra bilstolar har testats kring säkerhet, användbarhet och ergonomi enligt de senaste Råd & Rön, Bäst i Test och StiWa test. De köper produkter (anonymt), utför test (oberoende) och ger betyg uteslutande utifrån objektiva resultat.

TINCA & TINCA BASE – 4 STJÄRNOR

Vårt babyskydd Tinca har testats ”Bra” (1,8) när den är installerad med bilbältet samt i kombination med Tinca ISOFIX-bas (1,7). Tinca är det säkraste babyskyddet under vårens 2021-test med en superlätt vikt på endast 3,2 kg. Utöver det garanterar i-Size-standarden dem säkraste bilresorna, alltid.

MARBLE – 4 STJÄRNOR

Marble har testats ”Bra” (1,8) och belönats med 4 stjärnor när den installerades med ISOFIX-basen. Inte bara Maxi-Cosi Marble är säkert för din bebis, den ger också bästa komfort. Marble är det säkraste babyskyddet under vårtestet 2021 med en nästan liggande, lutande position i bilen med 157⁰.

Våra tidigare vinnare

Uppfyller alltid de högsta standarderna i branschen, de krocktester som utförs på våra bilbarnstolar garanterar det säkraste för ditt barn. Förutom Tinca och Marble har våra babyskydd Coral / Coral 360 också tilldelats och utsetts till Topp i säkerhet vid flera tillfällen. Vilket gör dem till de bästa bilbarnstolarna.

CORAL – 4 STJÄRNOR

Vi är mycket stolta att kunna berätta, att Coral, vårt första modulära babyskydd har testats ´Good´(1,6) och fått ett totalt betyg på 4 stjärnor med det högsta betyget 5 stjärnor i kategorin säkerhet! Det ger totalt BÄST I TEST* när man installerar med en FamilyFix3 basenhet. Detta innovativa babyskydd erbjuder optimal komfort för dig som förälder, och fick också det fina betyget (1,7) i användarvänlighet! *Class: babyskydd 40-75cm ingår i testet

 

Vad är Stiftung Warentest?

Stiftung Warentest är Europas ledande och oberoende konsumenttestorganisation. Syftet är att hjälpa konsumenterna genom att tillhandahålla objektiv information baserad på resultaten av jämförande utredningar av varor och tjänster. De köper produkter (anonymt), utför test (oberoende) och ger domar uteslutande utifrån objektiva resultat. Bilstolarna testas av motorföreningarna ADACÖAMTC och TCS tillsammans med Stiftung Warentest.

 

Hur testar vi våra bilstolar?

Som en av få bilstolstillverkare har vi på Maxi-Cosi egna toppmoderna krocktestsanläggningar i Cholet, Frankrike och Columbus, Illinois USA. Detta gör det möjligt för oss att utföra krocktester i mycket hög utsträckning, från den tidiga produktutvecklingen till produktionsfasen.

​Läs mer om bilbarnstolskrocktester här