Titan Plus i-Size

Säkerhet och komfort när de växer
15 M - 12 Y
76 - 150 cm
9 - 36 kg

Varför välja mig?

G-CELL sidokrockskydd

Titan Plus i-Size är byggd enligt de högsta i-Size-säkerhetsstandarderna och ger överlägset skydd mot sidokollisioner. G-CELL-tekniken är ett integrerat säkerhetssystem, framtaget för att avleda kollisionskraften från ditt barn för att minska skador.

Flera lutningslägen

Med fyra olika lutningslägen kommer ditt barn alltid att sitta bekvämt, oavsett om det sitter upp och tittar ut genom fönstret eller lutar sig tillbaka och kopplar av.

Växer med dig

Höjden på nackstödet kan justeras i elva olika lägen, så att ditt barn har stöd och kan känna sig bekväm och skyddad från 15 månader till 12 år.

Mjuk skumkudde

Titan Plus i-Size har mjuk skumdämpning i nackstödet för komfort och skydd.

Produktbeskrivning

Alla föräldrar vill att deras barn ska ha det tryggt och bekvämt i livet. Titan Plus i-Size är en bilbarnstol i grupp 1-2-3 som erbjuder samma höga säkerhetsnivåer som sin premiumstorebror Titan Pro i-Size, och delar några av dess viktigaste funktioner inklusive: förbättrad G-Cell-sidokrockteknik för maximalt skydd och fyra avkopplande lutningslägen för ökad komfort. Titan Plus i-Size är en framåtvänd bilbarnstol för barn i olika åldrar, som växer med ditt barn från 15 månader till 12 år.
Säkerhet
Titan Plus i-Size erbjuder samma höga säkerhetsstandarder som sin premiumstorebror, Titan Pro i-Size, med sitt imponerande 4-stjärniga betyg från StiWa/ADAC 2022. Eftersom 45 % av kollisionerna kommer från sidan, har Titan Plus i-Size förbättrad, integrerad G-Cell-teknik som är konstruerad för att avleda kollisionskraften från ditt barn för att minska skador, särskilt kring huvud, nacke och axlar. Ger maximalt skydd för ditt barn i nästan elva år. Denna ISOFIX bilbarnstol i grupp 1-2-3 har mjuka säkerhetskuddar av skum i nackstödet, som hjälper till att minska risken för huvudskador och förbättra komforten för ditt barn. Titan Plus i-Size är ett riktigt kraftigt skydd.
Enkel användning
Enkla resor plus enkel installation. Titan Plus i-Size i grupp 1-2-3 gör att vardagens familjeresor känns smidiga i flera år. Titan Plus i-Size monteras snabbt och enkelt i vilken bil som helst med ISOFIX-installation och övre rem. När ditt barn växer är det enkelt att justera nackstödet och med fempunktsselen kan du snabbt och smidigt sätta in och ta ut ditt barn ur bilen. Om ditt barn är trött kan du snabbt och enkelt luta sätet med bara en hand, så att de somnar på några sekunder – Om det gick så här enkelt vid läggdags varje kväll!
Åldersgrupp
Titan Plus i-Size är en ISOFIX-bilbarnstol i grupp 1-2-3 som anpassar sig när ditt barn växer från 15 månader upp till 12 år. När de är små kan du använda fempunktsselen för att se till att de åker tryggt och säkert (sele kan användas upp till 4 år eller 105 cm). När ditt barn är tillräckligt gammalt för att använda bilens säkerhetsbälte kan selen enkelt tas av och förvaras i ryggstödet. Det mjuka, vadderade nackstödet kan anpassas i elva olika lägen när stolen förvandlas till en bältesstol med hög rygg, för att säkerställa att ditt barn har det tryggt, säkert och bekvämt när de reser genom barndomen.
Komfortfunktioner
Titan Plus i-Size ger ditt barn en bekväm stol som de kan använda i nästan elva år. Den framåtvända bilbarnstolen för barn i olika åldrar ger den högsta nivån av säkerhet och komfort för ditt barn; med fyra olika lutningslägen kan ditt barn antingen sitta upp och titta ut genom fönstret eller luta sig tillbaka och få en mer avslappnad åktur. Med mjuka säkerhetskuddar av skum kan du vara säker på att ditt barn alltid har det bekvämt ute på vägarna och när de växer kan det vadderade nackstödet och ryggstödet justeras i höjdled, så att det växer tillsammans med barnet.

Titta på videon

Dela dina Maxi-Cosi-stunder #myMaxiCosi