3201111000_2022_maxicosi_connectedhome_see_white_front
3201111000_2022_maxicosi_connectedhome_see_white_front 3201111000_2021_maxicosi_connectedhome_see_white_front_TwoWayTalk 3201111000_2021_maxicosi_connectedhome_see_white_front_RemotePanTilt 3201111000_2021_maxicosi_connectedhome_see_white_front_NightVision 3201111000_2021_maxicosi_connectedhome_see_white_front_AlexaGoogle 3201111000_2021_maxicosi_connectedhome_see_white_front_Hdstreaming 3201111000_2022_maxicosi_connectedhome_see_white_side MC SEE BABY MONITOR WHITE

Babymonitorn See

Award image
Alltid ett vakande öka, alltid tillsammans
Från födseln

Varför välja mig?

Trygghet dygnet runt

Missa aldrig ett ögonblick. Med direkt 1 080 p HD-strömning i telefonen kan du hålla ett öga på din bebis när som helst med dag- och mörkerseende, fjärrstyrd panorering, tilt och zoom.

Connected Home

En av våra fyra smarta produkter till barnrummet som alla styrs med samma app. Du meddelas om alla förändringar i rörelse, ljud, temperatur eller luftfuktighet.

Lugnande

För sinnesfridens skull kan du programmera en mängd olika sömnframkallande vaggvisor eller lugnande vitt brus för att trösta och lugna ditt barn.

Modern minimalistisk design

Den snygga Babymonitorn See är utformad för att komplettera modern heminredning med minimala eleganta linjer och mjuka, naturliga färger.

Produktbeskrivning

Med Babymonitorn See ansluten till din telefon kan du känna dig säker på att din bebis alltid är trygg och sover skönt. Håll ett öga på din lilla när som helst med dag- och mörkerseende och missa aldrig ett ögonblick eller leende med direktströmning i HD-kvalitet och fjärrstyrd panorering, tilt och zoom. Den säkra och trygga dataströmningen är helt krypterad så att dina familjestunder förblir privata. Du kan koppla av och veta att du kommer att meddelas om rörelser, ljud, temperatur eller fuktighetsförändringar via appen.
Utmärkelser
En app. Fyra smarta produkter.
Connected Home är en serie snygga produkter med smarta sensorer till barnrummet som alla ansluts via samma användarvänliga app. I serien ingår babymonitorn See, luftfuktaren Breathe, musiklampan Soothe och spjälsängslampan Glow. Smart teknik som kan trösta, lugna och vaka över ditt barn och ge dig sinnesfrid. Alla avancerade Cosi-produkter är fullpackade med automatiserade rutiner och funktioner som kan anpassas och programmeras för att passa din familjs livsstil. Med hjälp av en rad smarta sensorer kan Connected Home-produkterna smidigt interagera med varandra. När Babymonitorn See märker att barnet vaknar kan den till exempel automatiskt tända Musiklampan Soothe för att lugna barnet. Med Maxi-Cosis Connected Home-appen kan du ha koll på ditt barn dygnet runt och vet att barnet har det bra och är i trygga händer. En trådlös internetanslutning på 2,4 GHz krävs för att ställa in produkten i Maxi-Cosi Connected Home-appen.
Design
Babymonitorn See från Maxi-Cosi har designats för att passa in i stilfulla moderna heminredningar. Rent estetiskt smälter dess slanka minimala linjer, böjda kanter och mjuka, naturliga färger perfekt in i en barnkammare och skapar en lugnande och fridfull miljö för ditt barn att sova gott och skönt. Babymonitorn See kan monteras på väggen och titta ner på din bebis eller sitta mitt emot i ögonhöjd och hålla ett öga på ditt barn hela tiden.
Avancerad intelligens
Babymonitorn See har avancerad smart teknik. Var du än är har du möjlighet att bli meddelad om eventuella förändringar i rörelser, ljud, temperatur eller luftfuktighet i barnkammaren. Med hjälp av en rad smarta sensorer kan Connected Home-produkterna smidigt interagera med varandra. När babymonitorn märker att barnet vaknar kan den till exempel automatiskt tända Musiklampan Soothe för att lugna barnet. Allt styrs via appen Connected Home eller med röststyrning via Alexa och Google Assistant.
Enkel att använda
Sinnesfrid har aldrig varit lättare att uppnå. Babymonitorn See försäkrar dig om att din bebis alltid är trygg och sover bekvämt. Med direkt HD-strömning i telefonen kan du hålla ett öga på din lilla, var som helst, när som helst med dag- och mörkerseende, fjärrstyrd panorering, tilt och zoom. Du kan programmera in ett urval av lugnande vaggvisor och brusljud för att se till att din bebis alltid är avslappnad. 2way-talk gör att du kan trösta din lilla med din röst tills du kan komma till barnkammaren. Ett snabbt tryck på den praktiska ”ring”-knappen på skärmen tar dig direkt till en ansluten mobil. Du kan ta skärmdumpar för att dela med vänner och familj och använda ett SD-kort* eller en molntjänst för att spara alla dina bilder och videor, så att ingen behöver missa ett leende eller ögonblick.

Connected Home

En app. Total kontroll.

Ansluten barnkammare

Smart och enkelt

Modern minimal design

Upptäck mer
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.maxicosi https://appstore.com/maxicosiconnectedhome/

Connected Home

Ladda ner appen här

Ladda ner appen här

Skanna för att ladda ner Maxi-Cosi Connected Home-appen

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.maxicosi https://appstore.com/maxicosiconnectedhome/

En app. Total kontroll.

Alla Connected Home produkterna styrs av en enda app, för enkel daglig användning och smart, enkel, sinnesfrid.

Ansluten barnkammare

Ställ in personliga rutiner och anpassa scheman som sömlöst passar ditt familjeliv, med avancerad hemautomation över en rad smarta produkter som interagerar med varandra.

Smart och enkelt

Enkel, intuitiv och lätt att använda, appen är designad av föräldrar, för föräldrar.

Modern minimal design

Smart. Sensorisk. Elegant. Designad med minimala eleganta linjer och mjuka naturliga färger för att komplettera moderna heminredningar.
Upptäck mer

Kompatibla produkter

Titta på videon