Matstolar

Att sitta vid bordet är något familjer gör dagligen och din lilla ska självklart vara en del av detta! Genom att välja Maxi-Cosi höga barnstol kan ditt barn göra det från första dagen. När ditt barn börjar bli lite större, är våra höga stolar från första året perfekta och passar din inredning i övrigt. Maxi-Cosi lärotorn erbjuder upphöjda plattformar avsedda för barn, så att barnet på ett säkert sätt kan delta i aktiviteter i hemmet, t.ex. hjälpa till i köket. 

Filter
  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  

Maxi-Cosi Matstolar

Att äta middag tillsammans är dagens viktigaste tid tillsammans och ditt ska givetvis vara en del av detta från dag ett, antingen äta ensam med dig eller hela familjen! En stol för nyfödda har en extra vaddering som lätt kan plockas av när ditt barn har blivit lite större! Våra barnstolar är justerbara efter ditt barns ålder eller storlek, så du kan dela dessa stunder upp till sex år eller 30 kg med vår Maxi-Cosi Minla.

Alla föräldrar vet att det inte brukar gå som planerat, när ett litet barn ska äta middag för första gången själv! Vår Maxi-Cosi höga stol är lätt att rengöra så du slipper lägga tid på att skrubba bort fläckar, du kan till och med tvätta den extra stolsvadderingen i tvättmaskin om det skulle bli en riktig röra! 

Du behöver inte kompromissa med din inredning även om du har ett litet barn. Våra barnstolar matchar din inredning perfekt vid matbordet på grund av sin eleganta och moderna design. Produkten kan lätt anpassas så att du enkelt kan ändra din barnstol från födseln till en hög stol för ett barn upp till fem år med vår Maxi Cosi Moa eller upp till sex år med vår Maxi Cosi Minla. På så sätt kan ni alla äta tillsammans och innan ni vet ordet av har vår produkt blivit en del av hela familjen!

Vill veta mer? Läs vår artikel om hur du väljer en barnstol här!

Maxi-Cosi lärotorn

Lärotorn är inspirerade av Montessoris principer, som betonar barnets roll i sin egen utveckling. De syftar till att stimulera inlärning genom barnets självständiga utforskande och deltagande i vardagliga uppgifter.

Lärotorn erbjuder upphöjda plattformar avsedda för barn, så att barnet på ett säkert sätt kan delta i aktiviteter i hemmet, t.ex. hjälpa till i köket.

På Maxi-Cosi är vår banbrytande inställning till säkerhet kärnan i alla våra produkter, och det gäller även för våra lärotorn. Med certifierad säkerhet och justerbar höjd kan ditt barn delta i aktiviteter runt om i hemmet på ett sätt som är både säkert och bekvämt för barnet.

Jämför produkter
You have no items to compare.