3202171000_2022_maxicosi_connectedhome_sooth_white_front
3202171000_2022_maxicosi_connectedhome_sooth_white_front 3202171000_2021_maxicosi_connectedhome_sooth_white_birthview_CreateOwnScenes 3202171000_2021_maxicosi_connectedhome_sooth_white_birthview_ControlWithVoice 3202171000_2021_maxicosi_connectedhome_sooth_white_birthview_EndlessChoice 3202171000_2021_maxicosi_connectedhome_sooth_white_birthview_EasyToUse Soothe Light & Sound - lifestyle movie

Musiklampan Soothe

Award image
Alltid lugnande, alltid tillsammans
Från födseln

Varför välja mig?

Lugnande

Välj mellan över 20 musikspår och lugnande ljud kombinerat med ett helt spektrum av lugnande färger för att lugna ditt barn.

Connected Home

En av våra fyra smarta produkter till barnrummet som alla styrs med samma app. Personligt anpassade funktioner och rutiner som kan trösta, lugna och skydda barnet.

Väx med babyn

Du kan börja med lugnande ljus och ljud för nyfödda och allteftersom babyn växer kan du övergå till ”dags-att-stiga-upp” för småbarn.

Modern minimalistisk design

Musiklampan Soothe är designad för att passa in i moderna heminredningar med sina minimala linjer och mjuka, naturliga färger.

Produktbeskrivning

Musiklampan Soothe skapar den perfekta sensoriska upplevelsen för en lugn, avslappnad sovmiljö. Anpassa ditt barns sömnrutiner med lugnande ljus, ljud och sömnframkallande vaggvisor. När ditt barn växer och utvecklas från nyfödd till småbarn kan du hjälpa till att lära dem med personliga inställningar för när det är dags att stiga upp. Via appen kan du styra, programmera och justera musik, ljus- och färgstyrka och skapa dina egna sensoriska sovmiljöer.
Utmärkelser
En app. Fyra smarta produkter.
Maxi-Cosi Connected Home är en serie snygga produkter med smarta sensorer till barnrummet som alla ansluts via en användarvänlig app. I serien ingår Musiklampan Soothe, Babymonitorn See, Luftfuktaren Breathe och Spjälsängslampan Glow. Smart teknik som kan trösta, lugna och vaka över ditt barn och ge dig sinnesfrid. Varje smart produkt rymmer många avancerade automatiserade rutiner och personliga funktioner som kan anpassas och programmeras för att passa just din familj. Med hjälp av en rad smarta sensorer kan Connected Home-produkterna smidigt interagera med varandra. När Babymonitorn See märker att barnet vaknar eller gör ljud kan du programmera Musiklampan Soothe så att den slås på automatiskt för att lugna barnet. Med Connected Home-appen kan du ha koll på ditt barn dygnet runt och vet att barnet har det bra och är i trygga händer. En trådlös internetanslutning på 2,4 GHz krävs för att ställa in produkten i Maxi-Cosi Connected Home-appen.
Design
Soothe har designats för att passa in i stilfulla moderna heminredningar. Den här babynattlampans slanka minimala linjer, böjda kanter och mjuka, naturliga färger hjälper till att skapa en elegant hemmiljö i barnrummet och en lugnande och fridfull miljö där ditt barn kan sova gott och bekvämt. Ställ den intill spjälsängen, i babyns ögonhöjd, så att de kan uppleva alla avkopplande och lugnande färger och ljud.
Avancerad intelligens
Musiklampan Soothe har avancerad smart teknik. Den rymmer många automatiserade rutiner och personliga funktioner och kan anpassas och programmeras för att passa just din familj när ni växer. För nyfödda kan du börja med specifika lugnande ljus och ljud, och när de växer och utvecklas till småbarn kan du gå över och lära dem sömnrutiner med ”dags-att-stiga-upp”. Allt styrs enkelt via appen Maxi-Cosi Connected Home eller med röststyrning via Alexa och Google Assistant.
Enkel att använda
Med Musiklampan Soothe kan du enkelt skapa den perfekta sensoriska upplevelsen och skapa en lugn och avslappnad barnrumsmiljö. För att göra livet lite enklare kan du justera, styra och programmera Musiklampan Soothe via appen eller helt enkelt använda knapparna på produkten – det är helt upp till dig. Du kan anpassa babyns sömnrutin med lugnande ljus och ljud samt en rad sömnframkallande vaggvisor. Eller skapa dina egna personliga miljöer med oändliga färgval och över 20 musikspår och lugnande ljud. En praktisk barnlåsmekanism hindrar alla små fingrar från att förstöra dina personliga inställningar.

Connected Home

En app. Total kontroll.

Ansluten barnkammare

Smart och enkelt

Modern minimal design

Upptäck mer
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.maxicosi https://appstore.com/maxicosiconnectedhome/

Connected Home

Ladda ner appen här

Ladda ner appen här

Skanna för att ladda ner Maxi-Cosi Connected Home-appen

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.maxicosi https://appstore.com/maxicosiconnectedhome/

En app. Total kontroll.

Alla Connected Home produkterna styrs av en enda app, för enkel daglig användning och smart, enkel, sinnesfrid.

Ansluten barnkammare

Ställ in personliga rutiner och anpassa scheman som sömlöst passar ditt familjeliv, med avancerad hemautomation över en rad smarta produkter som interagerar med varandra.

Smart och enkelt

Enkel, intuitiv och lätt att använda, appen är designad av föräldrar, för föräldrar.

Modern minimal design

Smart. Sensorisk. Elegant. Designad med minimala eleganta linjer och mjuka naturliga färger för att komplettera moderna heminredningar.
Upptäck mer

Kompatibla produkter

Titta på videon