Lila SP

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 125.27ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
Komfort i en kompakt storlek
Från ca 6 månader till 4 år
0 - 22 kg

Varför välja mig?

Produktbeskrivning

Föredrar du komfort före en kompakt barnvagn? Vem säger att du måste välja?! Maxi-Cosi Lila SP är en perfekt kombination av de två. Och eftersom den är så lätt är det enkelt att gå i trapport med Lila SP och att bära runt barnvagnen utan ansträngning.

Lätt barnvagn

Vem säger att du måste välja mellan komfort och kompakt storlek? Lila SP ger mångsidig komfort och gör barnvagnen kompakt. Den lätta barnvagnen passar därför alla livsstilar, oavsett du bor i eller utanför staden.

Vår barnvagn Maxi-Cosi Lila SP har en unik funktion för hopfällning med en hand som gör det möjligt att hålla ditt barn nära medan du fäller ihop barnvagnen med andra handen. Lila SP fälls sedan direkt ihop i en stående position. Du behöver inte böja dig ner och kan enkelt ta med den dit du ska.

Komfort

För Maxi-Cosi är ditt barns komfort vår högsta prioritet. Det är därför vi, som tillverkare, har utformat en barnvagn som ger yttersta komfort. Lila SP har en värmereglerande, vändbar madrass med tygnät som andas för användning sommartid, och varmt fleecematerial för användning vintertid på den andra sidan. Ditt barn kommer att ha det så bekvämt att det kommer att vilja sova i barnvagnen! Och tack vare det integrerade sömnöverdraget kommer ditt barn inte att störas av myggor eller stark sol för extra bekväm middagssömn på språng.

Kombinera vår barnvagn Lila SP med vår kompatibla ShapeOfYou liggdel (säljs separat). Den här liggdelen har en unik design som gör att ditt lilla barn kan ligga i ett mer naturligt läge. Den har en formad hålighet för att förhindra platt bakhuvud som gör att även de minsta barnen kan ligga bekvämt och tryggt från dag ett.

Komfort i en kompakt storlek

Maxi-Cosi Lila SP ger mångsidig komfort och gör barnvagnen kompakt. Den är lätt och väger bara 9,5 kg och underlättar ditt dagliga liv, oavsett hur många gånger du behöver bära din Maxi-Cosi barnvagn uppför och nedför trapporna. Passar perfekt för en urban livsstil.

Och när det är dags att gå hem gör funktionen för hopfällning med en hand det möjligt att fälla ihop Maxi-Cosi Lila SP med en hand medan du håller ditt barn i den andra. Den fälls direkt ihop i en stående position för enkel förvaring.

Kompatibla produkter