FamilyFix3

Perfekt förankring för bilstol för bebis och barn
0 - 4 Y
40 - 105 cm
0 - 18 kg

Varför välja mig?

i-Size säkerhet

I överensstämmelse med den senaste europeiska i-Size-säkerhetsstandarden, kan ditt barn använda vår bakåtvända efterföljande bilbarnstol tills de är runt 4 år gamla.

Monterings-feedback

Du behöver inte oroa dig för att montera saker på fel sätt eftersom våra ljus-och ljudindikatorer ser till att du gör det rätt.

Click & Go-montering

Minska risken för felaktig montering genom att fästa bilbarnstolen på en ISOFIX-basenhet.

Långvarig Användning

Använd FamilyFix3 både med baby- och bilbarnstolar under en lång tid på upp till 4 år.

Produktbeskrivning

Maxi-Cosi FamilyFix3 är det säkraste sättet att transportera barn på, och barnet kan sitta bakåtvänt från födseln till ca 4 års ålder. FamilyFix3 ger perfekt förankring för Jade, Pebble Pro i-Size, Coral, Tinca, Rock, Pebble Plus, Pearl Smart i-Size och Pearl Pro 2 i-Size. Alla säten är godkända enligt i-Size (R129) och erbjuder därför toppmodern säkerhetsprestanda. 3wayFix är väldigt enkel att använda, eftersom den fungerar med ISOFIX och monteras med ett Click & Go-system i babyskyddet. Basenheten bekräftar med en ljus- och ljudsignal när babyskyddet är korrekt monterad.

Montering

Nuförtiden har allt fler europeiska bilar ISOFIX-systemet, så det finns en god chans att din kommer att ha det också. Vår Maxi-Cosi FamilyFix3 fästes enkelt på bilens ISOFIX-ankarpunkter. Följ stegen i vår bruksanvisning för att den ska monteras korrekt i din bil.

När den är monterad, kan du lämna kvar FamilyFix3 i bilen. Detta gör det mycket enkelt att komma in och ut ur bilen, eftersom Pebble Pro i-Size, Tinca, Rock, Pebble Plus och Coral bilbarnstolar kan fästas vid basen med ett enkelt "klick", och vår babylift Jade kan fästas med en enkel "slide." Visuella indikatorer på basen visar dig när din Maxi-Cosi bilbarnstol eller babylift är korrekt säkrad, och du är redo att "köra".

FamilyFix3 passar också vår Pearl Pro 2 i-Size och Pearl Smart i-Size bilbarnstol för småbarn, så att du kan fortsätta använda den även efter din lilla har vuxit ur sin första bilbarnstol eller babylift.

FamilyFix3 kan monteras med Jade babylift, Pebble Pro i-Size, Tinca, Rock, Pebble Plus och Coral babybilstolar eller Pearl Pro 2-i-size och Pearl Smart i-Size bilbarnstol.

Säkerhet

På Maxi-Cosi har transporterat över 50 miljoner barn hem från sjukhuset. För att erbjuda din lilla den bästa i klassen av säkerhet, genomgår våra bilbarnstolar och baser konstant testning.

Som tillverkare rekommenderar vi att du använder en ISOFIX-bas. Den är så enkel att montera, riskerna att göra fel är små till obefintliga. Maxi-Cosi FamilyFix3 har en Click & Go-montering för en korrekt och säker passform.

ISOFIX-montering för Jade, Coral, Tinca, Rock, Pebble Plus, Pebble Pro i-Size, Pearl Smart i-Size och Pearl Pro 2 i-Size

Vi förstår att äga en babybilbarnstol eller babylift innebär att behöva montera den korrekt varje dag. Vår Maxi-Cosi FamilyFix3 gör det enkelt att montera din bilbarnstol eller babylift, vilket ger dig sinnesro.

Maxi-Cosi FamilyFix3 har konstruerats för att passa våra Jade babylift, Coral, Tinca, Rock, Pebble Plus och Pebble Pro i-Size babybilstol, och Pearl Pro 2 i-Size och Pearl Smart i-Size bilbarnstol, och låter ditt barn använda basen i upp till 4 år. Det erbjuder också både en Click&Go och Slide&Go-montering.

Dessutom gör FamilyFix3 att du kan montera bilbarnstolen i bakåtvänt läge. För bättre skydd av ditt barns huvud och nacke rekommenderar experter att ditt barn reser i bakåtvänd position tills han eller hon vuxit till 105 cm (ca. 4 år). Som ledande specialist på barnmobilitet gör vi vad experterna säger och låter din lilla resa på rätt sätt så länge som möjligt.

Dela dina Maxi-Cosi-stunder #myMaxiCosi