Skapa komfort i hemmet för det nyfödda barnet

Att välkomna den nya familjemedlemmen hem för första gången är något av det mest spännande du kommer vara med om som nybliven förälder. Hemmet är trots allt den plats där du kommer att njuta av en massa gos med bebisen, få en mysig anknytning på natten med den lilla som (förhoppningsvis) sover, eller bara njuta av kvalitetstid vid middagsbordet. I slutändan handlar allt om komfort, oavsett var du befinner dig. Välkommen hem, lilla vän!
See more!

Maxi-Cosi i hemmet

Från det ögonblick då ni kommer hem från BB garanterar Maxi-Cosi att den nya lilla familjemedlemmen har det bekvämt och att livet blir så enkelt som möjligt för er i ert hem. Vad är viktigt att införskaffa när man välkomnar en nyfödd bebis i sitt hem? Vi har samlat de bästa produkttipsen:

Babysitter:

Vi älskar att gosa med de små, men ibland behöver vi ha händerna fria samtidigt som barnet är i närheten. Då kan en babysitter vara bra. Den är lätt att använda och bekväm för barnet. Du kan placera den lätta och kompakta Maxi-Cosi Kori var som helst i hemmet och sedan fortsätta med sådant som behöver göras. Under tiden kan bebisen gunga, leka eller sova i Koris mjuka och stödjande inlägg.

Matstol:

Med en matstol kan familjen få kvalitetstid runt middagsbordet, samtidigt som den minsta familjemedlemmen deltar i det sociala umgänget. Vår nya Maxi-Cosi Minla med bekvämt inlägg fungerar inte bara som matstol utan även som babyskydd och en praktisk stol med bricka. Tack vare Minlas anpassningsbara passform kan stolen användas från det att barnet är nyfött och ända upp till sex år!

Sidosäng:

Listan över fördelar med att ha en sidosäng kan göras mycket lång. Exempelvis är den smidig att ha vid amning, den minskar oron du kanske känner för barnet om natten och den bidrar till att stärka det emotionellt bandet mellan dig och ditt barn. Ta en titt på Maxi-Cosi Iora, en smidig sidosäng som låter ditt barn sova gott och inom räckhåll.