Skapa komfort i hemmet för det nyfödda barnet

Att välkomna den nya familjemedlemmen hem för första gången är något av det mest spännande du kommer vara med om som nybliven förälder. Hemmet är trots allt den plats där du kommer att njuta av en massa gos med bebisen, få en mysig anknytning på natten med den lilla som (förhoppningsvis) sover, eller bara njuta av kvalitetstid vid middagsbordet. Max-Cosi ser till att den nya lilla familjemedlemmen har det bekvämt och att livet blir så enkelt som möjligt för dig som förälder, både hemma och borta. Vi har valt ut de bästa produkttipsen för nyfödda. I slutänden handlar allt om komfort, oavsett var ni befinner er. Välkommen hem lilla vän!

Äta – sitta med vid middagsbordet

Med en matstol kan familjen få kvalitetstid runt middagsbordet, samtidigt som den minsta familjemedlemmen deltar i det sociala umgänget. Våra mångsidiga barnstolar kan användas medan ditt barn växer. Antingen från födseln eller från 6 månader och upp till minst 5–99 år! Våra Maxi-Cosi barnstolar gör det enkelt för dig att hjälpa och umgås med ditt barn vid allt från matning till pyssel och målning. Oroa dig inte för spill eller stänk, alla våra barnstolar är lätta att rengöra och passar in med den övriga inredningen.

Sova – en god natts sömn var du än befinner dig

En god natts sömn är något som alla nyblivna föräldrar drömmer om, men det kanske inte riktigt blir verklighet för de flesta. De första månaderna är en sidosäng lösningen när bebisen sover i samma rum. Det är väldigt enkelt när man ammar på natten och gör att du kan hålla ett öga på din lilla utan att du behöver gå upp ur sängen! När din lilla flyttar till sitt eget rum vill du vara ansluten och nära. Våra smarta Connected Home-produkter hjälper till att skapa den perfekta anpassade barnkammaren, samtidigt som du kan övervaka och anpassa när det behövs, allt via en app. När det är dags att resa vill du ha samma komfort som hemma. Det är inga problem med våra Maxi-Cosi resesängar! De ger extra komfort och en ombonad känsla, även för det nyfödda barnet eftersom de går att ställa in olika nivåer.  

Gunga – ha händerna fria

Vi älskar att gosa med de små, men ibland behöver vi ha händerna fria samtidigt som barnet är i närheten. Då kan en babysitter eller gunga passa bra eftersom de är lätta att använda och bekväma för barnet. Du kan placera en lättviktig babysitter eller gunga var som helst i hemmet och ha händerna fria medan bebisen gungar, leker eller vilar. Gungan kan även lungna ner bebisen genom att gunga automatiskt när den registrerar rörelse! Klädseln är lätt att ta bort och tvätta utan att kompromissa med komfort och stil.