Vagga och gunga – ha händerna fria

Vi vill hålla våra små nära så mycket som möjligt men ibland kommer livet i vägen och vi behöver ha händerna fria en stund. Och då vill du att ditt barn ska vara lika bekvämt, tryggt och underhållet som i dina armar. Då kan en babysitter eller gunga passa bra eftersom de är lätta att använda och bekväma för barnet. Du kan placera en lättviktig babysitter eller gunga var som helst i hemmet och ha händerna fria medan bebisen gungar, leker eller vilar. Gungan kan även lungna ner bebisen genom att gunga automatiskt när den registrerar rörelse! Klädseln är lätt att ta bort och tvätta utan att kompromissa med komfort och stil. Vi har samlat våra bästa produkter nedan:

Maxi-Cosi Cassia: Gunga med stil

Den här gungan för nyfödda är både snygg och smart – den vet instinktivt när och hur den ska vagga barnet tack vare den automatiska rörelsedetektorn. Gungan aktiveras när ditt barn behöver lite extra tröst tills du kommer. Du kan enkelt bära med dig Cassia från vardagsrummet till hemmakontoret och tillbaka. Den är inte bara lätt med sina 4 kg – den har också en platsbesparande ram. En som dessutom är snygg! Tack vare den lyxiga finishen och de högkvalitativa materialen matchar den alla inredningar, och den har ett överdrag som är lätt att ta av och kan tvättas i maskin. Babygungan Cassia har även två leksaker så att barnet har något att titta på, två lutningslägen och ett mjukt och mysigt inlägg för nyfödda för största möjliga komfort.

Maxi-Cosi Loa: Liten design för att leva stort

När bostads- och lekutrymmet är begränsat är Maxi-Cosi Loa babysitter den perfekta och snygga lösningen. Tack vare dess lätta (endast 2 kg) och kompakta design kan du enkelt ta med dig Loa när ni är på språng eller förvara den i små utrymmen. Loas mjuka vadderade sits och två lutningslägen ger det mys och den bekvämlighet ditt barn behöver, från födseln till 6 månaders ålder. Loa har ett stationärt och ett gungande läge så att ditt barn kan ligga ner och vila eller studsa energiskt. Loa är lätt att hålla ren eftersom dess avtagbara sätesöverdrag kan läggas i tvättmaskinen för en snabb uppfräschning.

Maxi-Cosi Kori: För bebisar som rockar

Här är den nya Maxi-Cosi Kori-gungan, för bebisar som rockar. Kori är en minimalistisk, lätt och stadig babysitter som kan ställas in i både stillastående och gungande läge. Den kan också lätt tvättas i maskin. Oavsett vad du måste pyssla med i hemmet kan du känna dig lugn med att ditt barn är tryggt under tiden. Maxi-Cosi Kori kan ställas in i tre olika lägen med bara en hand. Den är dessutom enkel att rengöra och väger nästan ingenting. Koris smarta design innebär också att du kan stoppa in den under sängen eller bakom soffan när den inte används. Å andra sidan är den så snygg att du kanske vill att den ska står framme hela tiden. Ditt barn sitter tryggt och bekvämt, ända från födseln och upp till flera månaders ålder. Det sköna och stadiga spädbarnsinlägget är tillverkat av högkvalitativa, mjuka material för maximal komfort för ditt barn.

 

Är du inte säker på vad som passar dig bäst? Läs mer om hur du hittar den bästa stolen eller gungan för ditt barn!