Välj rätt babysitter

En babysitter är en säker plats för din bebis att leka och koppla av i samtidigt som dina händer får lite fritid. Här är några tips på vad du ska titta efter för att hitta den rätta babysittern för din nya familjemedlem.

Bebisar älskar att sitta i sina babysitters – härifrån kan se allt som pågår runt omkring sig och börja upptäcka världen. De kan lyssna på musik, leka med sina leksaker eller njuta av tiden med dig. Det finns många olika babysitters på marknaden. Så här är några tips på hur du ska välja rätt för dig och din bebis.

Säkerhet: En bra babysitter har en robust säkerhetssele så att din bebis sitter säkert. Kontrollera ramen noga för att se om den är robust och välbalanserad så att den inte välter lätt. Kontrollera även att den är tillverkad av högkvalitativa, hållbara material.

Storleken: Vissa babysitters passar bara bebisar tills de är ungefär sex månader gamla. Andra är designade för att anpassas allteftersom din bebis växer. Välj en babysitter som kan användas så länge som möjligt för att få bästa valuta för pengarna.

Hur lätt den är att rengöra: Babysitters kan vara en bra plats för de första måltiderna. Men om du matar din bebis i en babysitter kan det bli kladdigt! Välj en babysitter som är lätt att rengöra för att underlätta vardagen.

Mångsidigheten: En mångsidig babysitter som kan göra flera saker samtidigt kommer att göra livet enklare. Leta efter flexibla funktioner. Går det till exempel att justera lutningen så att din bebis kan koppla av? Går den att låsa fast i orörligt läge?

Använd din babysitter

Babysitter när du behöver ett extra par händer: En bra babysitter underhåller din bebis samtidigt som han/hon sitter i säkert förvar. Dessutom får du händerna fria att göra annat.

Babysitter för lek: Det är lätt att prata och leka med din bebis när de sitter i sin babysitter. Eftersom du kan ställa babysittern i vilket rum du än befinner dig i kan din bebis se och umgås med dig var du än är och vad du än gör. Du kan fästa leksaker i babysittern för att stimulera din bebis sinnen. Se din bebis gunga upp och ner allteftersom han/hon växer upp.

Babysitter för avkoppling: En babysitter med justerbar lutning är den perfekta platsen för din bebis att koppla av. När det är dag för en tupplur är det bara att låta din bebis luta sig tillbaka och slappna av.

Välj Maxi Cosi babysitter

Maxi-Cosi Kori babysitter är en flerfunktionell 2-i-1-babysitter som kan användas från födseln tack vare det mycket bekväma och mjuka inlägget. Det är en lätt babysitter som är enkel att flytta runt i hemmet. Låt din bebis underhållas i säkert förvar samtidigt som du gör andra saker. Du kan växla mellan tre gunglägen och stillastående lägen för lek och avkoppling. Överdraget är dessutom maskintvättbart så att du lätt kan hålla den ren och hygienisk.

Se Maxi-Cosi Kori!

När bostads- och lekutrymmet är begränsat är Maxi-Cosi Loa babysitter den perfekta lösningen. Loa väger endast 2 kg och fälls ihop kompakt. Loa kan förvaras snyggt utom synhåll i små utrymmen. Den här 2-i-1 babysittern är ultrakompakt, men ändå bekväm! Loas mjuka vadderade sits och två lutningslägen ger mys och bekvämlighet, från födseln till 6 månaders ålder.

Möt Maxi-Cosi Loa