Inredning

Precis som våra bilbarnstolar och barnvagnar ser vårt sortiment av hemutrustning till att bebisarna är trygga och bekväma från den stund de kommer hem för första gången. I sortimentet ingår allt från sidosängar, resesängar, lärotorn, babysitters och barnstolar till en rad smarta produkter till barnrummet. Varje produkt har utformats med både funktion och stil i åtanke och passar i alla hem.

Filter
  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
Page

Maxi-Cosi Inredning

Från det ögonblick du kommer hem med din nyfödda barn vill du att ditt barn ska känna sig säker och trygg i sitt nya hem! Din barnkammare spelar en stor roll de första månaderna, precis som resten av ditt hem, då du kommer vara hemma mer än innan ditt barn kom. Våra baby möbler kommer att hjälpa dig att trivas i ditt eget hem.

Din första natt hemma med din nyfödda är en speciell upplevelse för alla föräldrar, men du kan göra den här upplevelsen bekväm för dig och ditt barn genom att använda en sidosäng. Våra Iora sidosängar gör att ditt barn kan sova säkert en liten bit ifrån dig själv. Den är justerbar på höjden, så att den kan ställas in till sängens höjd. Och som alla våra hemutrustningsprodukter ser det sofistikerat och modernt ut i ditt sovrum!

När bebisen flyttar över till sitt eget barnrum vill du vara säker på att han eller hon är trygg och har det bekvämt. Med vårt Connected Home-sortiment kan du alltid vara nära din bebis. I sortimentet ingår en babymonitor, en luftfuktare, en lugnande ljus- och ljudenhet och en spjälsängslampa. Allt styrs på ett enkelt och säkert sätt med bara en app: Maxi-Cosi Connected Home-appen!

När ditt barn har blivit lite större och ska sova själv för natten, med eller utan dig som förälder, kan du välja vår resesäng för småbarn med dig! Vår Maxi-Cosi Iris och Maxi-Cosi Swift resesängar är enkla och redo att användas när du behöver samma komfort som din barnsäng hemma.

Ibland behöver du händerna fria för att ta hand om andra saker i ditt hem! Med en ny liten bebis hemma kan det ibland vara svårt. Använd vår Maxi-Cosi Kori kudde för små barn eller vår Maxi-Cosi Cassia babygunga som ett säkert alternativ för ditt lilla barn för att kunna slappna av. Inte nog med att det är premium material så är dessa baby möbler ett elegant tillskott till dina egna möbler. När det är matdags är vår barnstol från födseln Maxi-Cosi Minla passar för barn upp till sex år, perfekt när din lilla vill sitta direkt vid bordet!

Från kökshjälp till blivande konstnär – Maxi-Cosi Toucan 3-i-1 lärotorn ger ditt barn möjlighet att följa sin nyfikenhet och lära sig genom självständigt utforskande, inspirerat av Montessoris principer. 

Vill veta mer? Läs våra artiklar om vårt sortiment för hemutrustning.

Jämför produkter
You have no items to compare.