De perfekta sommartillbehören för dig och ditt barn

Sommaren är på väg med högre temperaturer och soligare himmel. Men för ditt lilla barn innebär sommaren även en risk för solbränna, överhettning och allmänt obehag på grund av varmare väder. Därför är det högsta prioritet att hålla barnet svalt och skyddat under sommaren. På Maxi-Cosi har vi ett heltäckande sortiment av sommartillbehör som skyddar ditt barn från solens skadliga strålar och håller det svalt och bekvämt. Från solskydd som skyddar känslig hud till myggnät som andas – vår kollektion garanterar både ditt barns komfort och din sinnesro.

Solskydd

En av de viktigaste sakerna du bör göra på sommaren är att skydda ditt barn från solens skadliga strålar. Det kan göras med Maxi-Cosi solskydd. Det har UPF (Ultraviolet Protection Factor) 50+, vilket minskar UV-strålningen med 50 gånger och blockerar 98 % av solens strålar. Det innebär att du och ditt barn kan fortsätta att njuta av utomhusaktiviteterna samtidigt som ni är skyddade mot solen.

Bilbarnstolsöverdrag

Håll ditt barn svalt, torrt och bekvämt på varje resa ni gör tillsammans under sommarmånaderna med överdragen till våra Maxi-Cosi bilbarnstolar. Den ekologiska bomullen andas och absorberar fukt snabbt, vilket är viktigt under varmare dagar när ni reser med bil eller har babyskyddet fastsatt på vagnen. Du kan använda bilstolsöverdraget året runt för ett extra lager av dämpning och det kan maskintvättas i upp till 30 °C, så det är inga problem att hålla det rent och fräscht.

Myggnät

Njut av lugna och oavbrutna promenader med ditt barn när det sover lugnt under Maxi-Cosi myggnät. Det skyddar mot myggor och alla typer av andra irriterande insekter och förhindrar bett och irritation. Den blockerar även starkt solljus och har en design som andas för ökad komfort när ni är ute och reser tillsammans i sommar. Den universella passformen passar smidigt med alla Maxi-Cosi barnvagnar, och det är enkelt att förvara så du kan ta med det på varje utflykt.

Ultrakompakt transportväska

Maxi-Cosi ultrakompakta resväska är din eleganta och praktiska följeslagare när du reser med familjen. Så om ni planerar att resa bort i sommar, oavsett om det är med flyg, tåg eller bil, är den ultrakompakta resväskan ett måste. Den gör inte bara den ultrakompakta barnvagnen lätt att bära och förvara, utan skyddar den även mot smuts och repor.