Babysitters

Alla spädbarn villl vara med och upptäcka allt som händer runtomkring, leka med leksaker eller bara lyssna på musik! En babygunga eller en gungstol kan kombineras och du får ett avslappnat ögonblick med ditt barn samtidigt som du har dina händer fria! Vi på Maxi-Cosi garanterar att alla våra produkter passar din inredning!

Maxi-Cosi Babysitter

Det kan vara en utmaning att lugna en liten bebis, speciellt om du har andra saker som du behöver tänka på i ditt vardagliga liv! Använd en Maxi-Cosi Rocker eller en Maxi-Cosi Swing stol kan hjälpa din lilla att slappna av genom att titta på eller lyssna på dig eller leka med en leksak, medan du kan sköta andra saker i närheten. Se alltid till att du fortfarande är uppmärksam på din lilla medan barnet slappnar av, barn älskar att titta och interagera med sin mamma! Rörelsen av en babygunga eller en baby gungstol kan verkligen få din lilla att slappna av och bli lugn. Barnet kan till och med stänga ögonen lite medan de är så avslappnade.

En baby gunga som Maxi-Cosi Kori, kan även användas dem första gångerna du matar ditt barn! Det gör att din lilla kan sitta upp och belastar inte barnets rygg på grund av de mjuka tygerna. Dessa tyger är inte bara mjuka utan också lätta att ta bort och rengöra, vilket är praktiskt när spilld mat eller vätska hamnar där det inte ska hamna! Maxi-Cosi Cassia levereras även med detta snygga men samtidigt smarta tyg som är lätt att rengöra.

En mångsidig produkt som baby gungstol eller en gunga för ditt barn kan användas för mer än just matning och avslappning. Ditt lilla barn älskar att interagera med sin mamma och vill gärna se dig! Att prata med din lilla, öva på att prata, skratta och göra roliga grimaser hjälper ditt barn att utveckla sitt tal på längre sikt!

Ibland kan din egen inredningssmak kollidera med leksaker och barnmöbler. Vår produkt Maxi-Cosi Cassia och Maxi-Cosi Kori är designade med en lyxig träfinish och kommer i flera tygfärger som passar i varje hem!

Vill veta mer? Läs vår artikel om hur du väljer rätt babysitter här.

 

Jämför produkter
You have no items to compare.