3106101000_2022_maxicosi_connectedhome_breathe_white_front
3106101000_2022_maxicosi_connectedhome_breathe_white_front 3106101000_2021_maxicosi_connectedhome_breathe_white_front_AlexaAndGoogle 3106101000_2021_maxicosi_connectedhome_breathe_white_front_NightMode 3106101000_2021_maxicosi_connectedhome_breathe_white_front_PersonaliseSettings 3106101000_2021_maxicosi_connectedhome_breathe_white_front_AutoMode 3106101000_2021_maxicosi_connectedhome_breathe_white_front_FullMonitoring 3106101000_2022_maxicosi_connectedhome_breathe_white_side Breathe humidifier lifestyle video

Breathe Luftfuktare

Award image
Alltid lugnande, alltid tillsammans
Från födseln

Varför välja mig?

24 timmar utan avbrott

Med en generös tankkapacitet på 3,8 liter kan Luftfuktaren Breathe köras oavbrutet i 24 timmar och när vattennivån är låg får du en varning på din telefon via Connected Home-appen.

Connected Home

En av våra fyra smarta produkter till barnrummet som alla styrs med samma app. Personligt anpassade funktioner och rutiner som kan trösta, lugna och skydda barnet.

Spridare av eteriska oljor

Luftfuktaren Breathe kan också användas som en spridare av eteriska oljor så att ditt barn kan dra nytta av de positiva effekterna av eteriska oljor och njuta av en doftande, lugnande sovmiljö.

Modern minimalistisk design

Den snygga Luftfuktaren Breathe är designad för att komplettera modern heminredning med minimala eleganta linjer och mjuka, naturliga färger.

Produktbeskrivning

Luftfuktaren säkerställer att barnrummet alltid har den perfekta luftfuktigheten så att babyn kan få en lugnande sömn. Du kan slå på den varifrån som helst, via Maxi-Cosi Connected Home-appen, för att förbereda barnets rum innan läggdags. En rad smarta sensorer gör att luftfuktaren fungerar fullt ut i autoläge, men du kan också justera luftfuktighet, dimnivå och tider allt eftersom om du vill. Luftfuktaren kan också användas som en spridare av eteriska oljor för en doftande, lugnande sovmiljö.
Utmärkelser
En app. Fyra smarta produkter.
Maxi-Cosi Connected Home är en serie snygga produkter med smarta sensorer till barnrummet som alla ansluts via en användarvänlig app. I serien ingår Breathe Luftfuktare, Babymonitorn See, Musiklampan Soothe och Spjälsängslampan Glow. Smart teknik som kan trösta, lugna och vaka över ditt barn och ge dig sinnesfrid. Varje smart produkt rymmer många automatiserade rutiner och personliga funktioner som kan anpassas och programmeras för att passa just din familjs livsstil. En rad smarta sensorer gör det möjligt för Connected Home-produkterna att fungera självständigt när det behövs. Till exempel, när luftfuktaren upptäcker att luftfuktigheten i rummet ligger under det inställda minimumet, slås den på automatiskt. Med Maxi-Cosis Connected Home-app kan du ha koll på ditt barn dygnet runt och veta att barnet har det bra och är i trygga händer. En trådlös internetanslutning på 2,4 GHz krävs för att ställa in produkten i Maxi-Cosi Connected Home-appen.
Design
Luftfuktaren Breathe från Maxi-Cosi har designats för att passa in i stilfulla och moderna heminredningar. Med dess slanka minimala linjer, böjda kanter och mjuka, naturliga färger hjälper denna babyluftfuktare till att skapa en elegant hemmiljö i barnrummet och en lugnande och fridfull miljö där ditt barn kan sova gott och bekvämt. Om luftfuktaren placeras på golvet i barnrummet, kommer den att se till att det alltid är perfekt luftfuktighet i rummet.
Avancerad intelligens
Luftfuktaren Breathe innehåller avancerad smart teknik. Genom Maxi-Cosis Connected Home-app får du omedelbart besked om eventuella temperatur- eller luftfuktighetsförändringar i barnrummet. En rad smarta sensorer gör det möjligt för Connected Home-produkterna att fungera självständigt när det behövs. Till exempel, när luftfuktaren upptäcker att luftfuktigheten i rummet ligger under det inställda minimumet slås den på automatiskt och börjar justera luftfuktigheten i barnrummet. Allt styrs via appen Maxi-Cosi Connected Home eller med röststyrning via Alexa och Google Assistant.
Enkel att använda
Med en generös tankkapacitet på 3,8 liter kan Luftfuktaren Breathe köras oavbrutet i 24 timmar. Du får en varning på din telefon när vattennivån är låg, så att du vet när du ska fylla på den igen. Och oroa dig inte om du har glömt att slå på den, du kan enkelt slå på den via appen varifrån som helst för att förbereda barnrummet innan läggdags. För att göra livet lite enklare kan babyluftfuktaren styras och programmeras helt via appen eller så kan du använda knapparna på LED-displayen – det är helt upp till dig. Du kan ställa in dina egna automatiska tider och välja mellan tre olika dimnivåer. Den stora displayen gör det extra lätt att se temperaturen och luftfuktigheten i rummet och en behändig barnlåsmekanism hindrar alla små fingrar från att mixtra med den. Luftfuktaren Breathe kan även användas som spridare av eteriska oljor och den är mycket enkel att hålla ren (liten borste ingår). Allt styrs via appen Maxi-Cosi Connected Home eller med röststyrning via Alexa och Google.

Connected Home

En app. Total kontroll.

Ansluten barnkammare

Smart och enkelt

Modern minimal design

Upptäck mer
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.maxicosi https://appstore.com/maxicosiconnectedhome/

Connected Home

Ladda ner appen här

Ladda ner appen här

Skanna för att ladda ner Maxi-Cosi Connected Home-appen

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.maxicosi https://appstore.com/maxicosiconnectedhome/

En app. Total kontroll.

Alla Connected Home produkterna styrs av en enda app, för enkel daglig användning och smart, enkel, sinnesfrid.

Ansluten barnkammare

Ställ in personliga rutiner och anpassa scheman som sömlöst passar ditt familjeliv, med avancerad hemautomation över en rad smarta produkter som interagerar med varandra.

Smart och enkelt

Enkel, intuitiv och lätt att använda, appen är designad av föräldrar, för föräldrar.

Modern minimal design

Smart. Sensorisk. Elegant. Designad med minimala eleganta linjer och mjuka naturliga färger för att komplettera moderna heminredningar.
Upptäck mer

Kompatibla produkter

Titta på videon