Co-sleepers

Det är viktigt att din lilla kan sova bra med sin nya familj från första natten, en av många fler nätter som kommer. Använd en sidosäng eller en utformad babysäng som hjälper dig att få en god natts sömn samt att ditt lilla barn sover komfortabelt och säkert.

Maxi-Cosi spjälsäng brevid sängen

Den första natten med din lilla hemma kan vara en ganska känslostark upplevelse, och du vill gärna hålla ditt nyfödda så nära som möjligt. En Maxi-Cosi sidosäng snarlik Maxi-Cosi Iora tillåter dig att ha din lilla baby jämte din egen säng. Den kan justeras i höjd så att den matchar din säng, så att din baby är inom räckhåll. Detta gör att du som förälder fortfarande kan hålla ett öga på din lilla medan barnet sover säkert i sin egen sidosäng. Sidan på sidosängen kan plockas av, vilket är smidigt vid matning på natten; du kan enkelt plocka upp din baby och mata den medan du själv sover i din egen säng.

När barnet väl ska sova på egen hand i ett eget rum efter några månader kommer du vara redo för nästa steg. Detta är ett stort steg för er båda, så ta det lugnt och gör det när du känner att du är redo för det! Att lära sig att sova i en separat babysäng på egen hand kan ta lite tid för din lilla. Som förälder kanske du

Se till att du tar dig tid att få din lilla att vänja sig vid att sova i sin egen säng i sitt eget rum. Som förälder kan du också behöva lite tid att anpassa dig, vilket är fullständigt normalt. Att se till att din lilla sover i en säker och bekväm säng är det första steget och får dig att känna dig lugn. Med vårt Connected Home-sortiment kan du alltid vara nära din bebis. I sortimentet ingår en babymonitor, en luftfuktare, en lugnande ljus- och ljudenhet och en spjälsängslampa. Allt styrs på ett enkelt och säkert sätt med bara en app: Maxi-Cosi Connected Home-appen!

Jämför produkter
You have no items to compare.