Connected Home

Connected Home är ett elegant sortiment av smarta sensoriska produkter för barnkammaren som ansluts via en lättanvänd Maxi-Cosi Connected Home-app. Smarta babyprodukter designade för att vaka över, trösta och lugna ditt barn och ge dig sinnesfrid.

Maxi-Cosi Connected Home

Elegant, modern och fullspäckad med avancerade automatiserade rutiner och personliga funktioner; vårt utbud av trygga smarta produkter för barnkammaren kommer snart att kännas som en del av din familj. Trygg och säker; strömmande data är helt krypterad så att dina familjestunder förblir privata i Maxi-Cosi Connected Home-appen.

Du kan koppla av i vetskapen om att du kommer meddelas om rörelse-, ljud-, temperatur- eller luftfuktighetsförändringar, eller programmera ett urval av lugnande ljud som spelas upp, allt via Maxi-Cosi Connected Home-appen. Utbudet av Connected Home-produkter innehåller allt du behöver för att passa din baby smart; från en smart babymonitor till en babyluftfuktare och flera babynattlampor.

Använd Maxi-Cosi Connected Home-appen för att förbereda rummet innan läggdags med babyluftfuktaren eller skapa en anpassad miljö med dina favoritfärger och vaggvisor. Ställ antingen in dina smarta babyprodukter på automatiska timers, rutiner eller aktivera dem manuellt med bara en knapptryckning. Den smarta babymonitorerna låter dig hålla ett öga på den lilla och lugna din bebis när en rörelse eller ljud upptäcks. 

Jämför produkter
You have no items to compare.