Resesängar

Vart du än går vill du att din lilla ska sova lika bekvämt som hemma. Använd en Maxi-Cosi resesäng ökar dina chanser för framgångsrika tupplurar även på resande fot! Vår resesäng är inte bara enkel att montera, den är dessutom snygg och komfortabel och passar i ett stilsäkert hem!

Filter
  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
Filter

Maxi-Cosi Resesängar

Att resa bort med sin familj är en ny upplevelse för dig men också för ditt lilla barn. Du vill att ditt barn ska vara så bekväm som möjligt vart du än går! Alla barn behöver en god natts sömn och/eller en god tupplur under dagen, det är alltid beroende på humör! Resesängar för spädbarn och småbarn hjälper ditt barn att vara utvilad och avslappnad! När ni är en helt ny familj, kan en speciell resesäng för spädbarn vara ett utmärkt alternativ för din lilla för att få rätt sömn

Vår Maxi-Cosi Iris och Maxi-Cosi Swift har båda det unika alternativet att byta från en resesäng för nyfödda till en reseäng för små barn. Så oavsett om du sover över hos mor-och farföräldrarna de första månaderna eller tar en resa som en familj med en ettåring, så är Maxi-Cosi resesäng med madrass ett utmärkt val för att hjälpa din lilla att sova rätt!

När det är dags för sängen vill du inte ha problem med att montera upp resesängen; du vill hellre spendera lite kvalitetstid med ditt barn med att kramas och läsa godnattsaga. Vår resesäng för spädbarn och små barn är lätta att montera och du får tid över till att umgås med ditt barn. Det är lätt montera och vika ihop sängen i den medföljande resväskan som dessutom är lätt att bära och förvara hemma!

Jämför produkter
You have no items to compare.