3202172000_2022_maxicosi_connectedhome_glow_white_front
3202172000_2022_maxicosi_connectedhome_glow_white_front 3202172000_2021_maxicosi_connectedhome_glow_white_3qrt_CreateOwnScenes 3202172000_2021_maxicosi_connectedhome_glow_white_front_DimsLeaveRoom 3202172000_2021_maxicosi_connectedhome_glow_white_front_ControlWithVoiceAlexa MC GLOW UNDER CRIB LIGHT WHITE

Spjälsängslampan Glow

Award image
Alltid ostörd, alltid tillsammans
Från födseln

Varför välja mig?

Smart rörelsedetektering

En smart rörelsedetektor känner när du närmar dig spjälsängen och tänder en svag belysning som dämpas igen automatiskt när du går därifrån. Då riskerar du inte att väcka barnet när du ska titta till det.

Connected Home

En av våra fyra smarta produkter till barnrummet som alla styrs med samma app. Personligt anpassade funktioner och rutiner som kan trösta, lugna och skydda barnet.

Personliga inställningar

Med appen Maxi-Cosi Connected Home kan du snabbt och enkelt göra egna tidsinställningar och reglera ljusstyrkan och färgen på Spjälsängslampan Glow.

Lätt att installera

Spjälsängslampan Glow är väldigt lätt att installera. Den har självhäftande fästen och sladdarna kan sättas fast under spjälsängen så att de är ur vägen och inte utgör någon risk.

Produktbeskrivning

Med Spjälsängslampan Glow från Maxi-Cosi kan du låta ditt barn fortsätta sova ostört när du tittar till det under dagen eller på natten. En smart rörelsedetektor känner när du närmar dig spjälsängen och tänder en svag belysning som dämpas igen när du går ut ur rummet, så du behöver aldrig tända i rummet och riskera att väcka barnet. Med Connected Home-appen kan du göra personliga inställningar för avstånd, tider, scheman, färg och ljusstyrka på belysningen.
Utmärkelser
En app. Fyra smarta produkter.
Maxi-Cosi Connected Home är en serie snygga produkter med smarta sensorer till barnrummet som alla ansluts via samma användarvänliga app. I serien ingår Spjälsängslampan Glow, Babymonitorn See, Luftfuktaren Breathe och Musiklampan Soothe. Smart teknik som kan trösta, lugna och vaka över ditt barn och ge dig sinnesfrid. Varje produkt rymmer många automatiserade rutiner och personliga funktioner som kan anpassas och programmeras för att passa just din familj. Med hjälp av en rad smarta sensorer kan Connected Home-produkterna smidigt interagera med varandra. När Babymonitorn See märker att barnet vaknar kan den till exempel automatiskt tända Spjälsängslampan Glow för att lugna barnet med ett svagt, mjukt ljus. Med Connected Home-appen kan du ha koll på ditt barn dygnet runt och vet att barnet har det bra och är i trygga händer. En trådlös internetanslutning på 2,4 GHz krävs för att ställa in produkten i Maxi-Cosi Connected Home-appen.
Design
Spjälsängslampan Glow från Maxi-Cosi skapar en lugnande, fridfull miljö där ditt barn kan sova tryggt och gott. Spjälsängslampan Glow placeras under spjälsängen och ger ett mjukt, svagt ljus som är speciellt anpassat för att inte störa barnet när det sover.
Avancerad intelligens
Spjälsängslampan Glow har avancerad smart teknik. En smart rörelsedetektor känner när du närmar dig spjälsängen och tänder en svag belysning som dämpas igen när du går ut ur rummet, så du behöver aldrig tända i rummet och riskera att väcka barnet. Du kan anpassa inställningarna och programmera ljuset så att det tänds vissa tider på dagen eller natten. Du kan välja förinställda scheman, avstånd och tider, och även anpassa färgerna och ljusstyrkan på ljuset som tänds under spjälsängen. Allt styrs via appen Maxi-Cosi Connected Home eller med röststyrning via Alexa och Google Assistant.
Enkel att använda
Spjälsängslampan Glow är superlätt att installera och behöver bara sättas fast under spjälsängen med de självhäftande fästena. Sladdarna kan fästas med klämmor under spjälsängen så att de är ur vägen och inte utgör någon snubbelrisk. Det har aldrig varit enklare att skapa ett tryggt och mysigt barnrum.

Connected Home

En app. Total kontroll.

Ansluten barnkammare

Smart och enkelt

Modern minimal design

Upptäck mer
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.maxicosi https://appstore.com/maxicosiconnectedhome/

Connected Home

Ladda ner appen här

Ladda ner appen här

Skanna för att ladda ner Maxi-Cosi Connected Home-appen

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.maxicosi https://appstore.com/maxicosiconnectedhome/

En app. Total kontroll.

Alla Connected Home produkterna styrs av en enda app, för enkel daglig användning och smart, enkel, sinnesfrid.

Ansluten barnkammare

Ställ in personliga rutiner och anpassa scheman som sömlöst passar ditt familjeliv, med avancerad hemautomation över en rad smarta produkter som interagerar med varandra.

Smart och enkelt

Enkel, intuitiv och lätt att använda, appen är designad av föräldrar, för föräldrar.

Modern minimal design

Smart. Sensorisk. Elegant. Designad med minimala eleganta linjer och mjuka naturliga färger för att komplettera moderna heminredningar.
Upptäck mer

Kompatibla produkter

Titta på videon