Plaza Plus

Award image
Gör städer till en vandring
0 - 4 Y
0 - 22 kg

Varför välja mig?

Luxe 3-i-1 resesystem

Plaza+ Luxe kan användas från födseln. Den smarta designen kan användas i kombination med en kompatibel liggdel och ett babyskydd (säljs separat).

Comfort+

Med en supermjuk, rymlig liggdel och en vadderad sittvagn vändbar får din baby ultimat komfort, oavsett om den ligger eller sitter.

Smidig stadsvagn

Med 4-hjulsfjädring, Xtrail stötdämpare och stora punkteringsfria hjul kommer Plaza+ Luxe att göra en skumpig stadstur till en skön åktur.

Gör varje dag lätt

Plaza+ Luxe är fylld med fantastiska funktioner för att göra alla dagar för föräldrar enkla och erbjuda en superkomfortabel åktur för din lilla.

Produktbeskrivning

Fylld med funktioner är Plaza+ bekväm stadspromenad utformad för att göra ditt dagliga familjeliv enkelt. Som en barnvagn nyfödd, Plaza+ erbjuder en komfortabel, mjuk åktur för din baby. Dess flexibla 3-i-1 resesystem (endast liggdelen ingår) gör det snabbt och problemfritt att gå från bil, till gator, till butiker, till parker, till caféer och sedan hem igen. Gör alla stadsdagar enkla.
Utmärkelser
Enkel att använda
Allt kring Plaza+ gör ditt vardagsliv enklare! Föräldrar med många bollar i luften kan fälla eller luta vagnen bakåt med ena handen samtidigt som de håller i barnet med den andra. En enkelt inbyggd sele, enhandsjustering och knäppen med magneter gör arbetet snabbt för att spänna fast den lilla säkert och redo att gå. Den högre liggdelen (ingår) och sittdelen gör det enkelt att lyfta i och ur din baby. Fylld med enkla vardagliga funktioner, kommer Plaza+ hopvikbara med en hand-barnvagn att ge dig sinnesro att göra staden och bortom enkelhet.
Åldersgrupp
Plaza+ är en vändbar barnvagn som passar från födsel och kommer med en superkomfortabel och rymlig liggdel. 3-i-1 resesystemet gör det superenkelt att växla mellan liggdelen, och av Maxi-Cosis bilbarnstolar (ingår ej). Den sittvagn vändbar erbjuder den perfekta passformen från födsel upp till 4 års ålder. Det här innebär att du och din växande familj kan göra det enkelt att åka till alla städer och mer utöver det direkt från dag ett.
Komfortfunktioner
Plaza+ är det bästa stället i staden för bebisar. Med liggdelen fastmonterad är det den mest komfortabla barnvagn nyfödd. Plaza+ erbjuder ultimat komfort och är fylld med specialfunktioner som gör alla dagar enkla. I sätesläget är Plaza+ supermjuk med ett rymlig fodrat säte. Ett utdragbart kapell skyddar ditt barn när det sover. Oavsett om barnet är vänt mot föräldern eller fram mot gatan har komfort längs vägen aldrig varit mer enkelt.
Gjord för
Den obekväma stadsturen blir snabbt en skön, mjuk åktur med Plaza+. En komfortabel barnvagn på riktigt med 4-hjulsfjädring, Xtrail stötdämpare och stora punkteringsfria hjul. Denna ihopfällbara med en hand-barnvagn är ett måste för alla som bor i stadskärnor eller förorter. Plaza+ erbjuder ultimat komfort och är fylld med specialfunktioner som gör allal dagar enkla. Oavsett om du promenerar med liggdelen (ingår), bilbarnstolen eller den sittvagn vändbar (medföljer) monterat kommer alla resor att kännas smidig så att du kan få njuta av åkturen som en stadsboende familj.

Titta på videon

Dela dina Maxi-Cosi-stunder #myMaxiCosi