CabrioFix i-Size Base

Det är bara att klicka.... och åka med CabrioFix i-Size
0 - 15 M
40 - 75 cm
0 - 12 kg

Varför välja mig?

Utformad för CabrioFix i-Size-bilbarnstolen

Maxi-Cosi CabrioFix i-Size-basen är särskilt utformad för att möjliggöra ISOFIX-installation för CabrioFix i-Size-bilbarnstolen

Click & Go-installation med CabrioFix i-Size

Fäst ditt babybilsäte till CabrioFix i-Size ISOFIX-basen med ett enkelt "klick" så är du redo att åka.

i-Size-säkerhet; ISOFIX-installation

Har en utmärkt säkerhetsprestanda och är godkänd enligt den senaste europeiska säkerhetsstandarden i-Size.

Installationsfeedback

Visuella indikatorer på basen visar när den är korrekt monterad, ingen risk för felmontering.

Produktbeskrivning

Maxi-Cosis CabrioFix i-Size-bas är den perfekta matchningen med Maxi-Cosi CabrioFix i-Size-bilbarnstol, vilket ger dig en lättanvänd Click & Go-installation. Vår Maxi-Cosi CabrioFix i-Size-bas fästs enkelt på bilens ISOFIX-fästpunkter. Var noga med att följa stegen i vår bruksanvisning för korrekt installation i din bil. När du är färdig med installationen kan du lämna CabrioFix i-Size-basen i bilen. På det här sättet monteras CabrioFix i-Size-bilbarnstolen varje gång du behöver stiga in och ut ur bilen med ett enkelt och säkert "klick". Visuella indikatorer på basen meddelar dig när din CabrioFix i-Size-bas och CabrioFix i-Size-bilbarnstol är korrekt installerade och du är redo att åka.

Vi rekommenderar att du använder en ISOFIX-bas. Den är så enkel att installera och risken att göra fel är nästan obefintlig, eftersom basenheten ger dig återmatning om korrekt infästning. Maxi-Cosi CabrioFix i-Size-bilbarnstolen möjliggör "Click & Go"-installation för korrekt och säker montering.

Vår Maxi-Cosi CabrioFix i-Size-bas har utformats för att du som förälder enkelt ska kunna installera din bilbarnstol. På så sätt behöver du inte oroa dig för att göra fel. Maxi-Cosi CabrioFix i-Size-basen har utformats för att passa vår CabrioFix i-Size i-Size-bilbarnstol, som erbjuder Click & Go-installation. Dessutom uppfyller Maxi-Cosi CabrioFix i-Size-basen den senaste europeiska säkerhetsstandarden i-Size för bilbarnstolar och erbjuder därigenom en toppmodern säkerhetsprestanda.

Dela dina Maxi-Cosi-stunder #myMaxiCosi

Jämför CabrioFix i-Size Base med andra modeller