Stone

Stone is rated 5.0 out of 5 by 4.
 • y_2021, m_9, d_27, h_21
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.19
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_4
 • loc_sv_SE, sid_MC85100, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_dorel-emea
 • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
 • CLOUD, getAggregateRating, 102.87ms
 • REVIEWS, PRODUCT
Smidig 360° rotation för smidiga resor
Från födseln till ca 4 år
Från 40 till 105 cm
0 - 18 kg

Varför välja mig?

Produktbeskrivning

Undrar du vilken bilbarnstol som är den allra bästa? Det är den här. Maxi-Cosi Stone kombinerar alla våra bästa tekniker! Bilbarnstolen erbjuder en bekväm snurrfunktion vilket innebär att den kan vändas mot dig när du sätter i barnet. Stone kan vridas 360 grader: den kan placeras framåtvänt, bakåtvänt och allt däremellan. Dessutom kan den lutas till liggläge.

Utöver att kunna vridas 360-grader och lutas i olika lägen är Maxi-Cosi Stone också försedd med vår enkla selhantering. Tack vare denna sele placerar du enkelt i barnet i bilbarnstolen när ni ska ge er ut och åka tillsammans. Den snurr- och lutningsbara bilbarnstolen Stone kan användas från födseln (med det mjuka spädbarnsinlägget) och upp till 4 års ålder.

Installation

Stone är en av våra mest lättinstallerade bilbarnstolar: utrustad med ISOFIX-fästen och ett stödben möjliggör den säker, snabb och enkel installation. Tack var det praktiska stödbenet är bilbarnstolen stabilt installerad även när barnet inte sitter i. Maxi-Cosi Stone har också hörbara och visuella indikatorer som bekräftar när installationen har utförts på ett korrekt sätt. Det enda du behöver göra att sätta i barnet, spänna fast selen och sedan är ni redo att köra iväg.

Säkerhet

Över 50 miljoner nyfödda har burits hem från BB med hjälp av Maxi-Cosi. Som ledande specialist på barnresor är ditt barns säkerhet vår högsta prioritet. Våra intuitiva och innovativa bilbarnstolar skyddar ditt barn och hjälper oss att bära din familj in i framtiden. Maxi-Cosis bilbarnstol rekommenderas i externa krocktester för dynamisk säkerhet och användarvänlighet. Vår Maxi-Cosi Stone bilbarnstol uppfyller de senaste och mest strikta i-Size-kraven. Den kan användas i bakåtvänt läge fram tills barnet fyller 4 år. Denna bilbarnstol med 5-punktssele och vår G-CELL side-impact techonology kan användas från födseln. Stone är utrustad med vår senaste säkerhetsteknik för att ge skydd mot stötkrafter, vilket gör den till inte bara en av våra mest bekväma utan också en av våra säkraste 360-graders snurrbara bilbarnstolar.

Smidig 360° rotation för smidiga resor

Med Maxi-Cosi Stone bilbarnstol blir varje resa tillsammans med ditt barn enkel och rofylld. Bilbarnstolen kan snurras 360 grader, vilket gör det enkelt att sätta i barnet. Den snurrbara bilbarnstolen Stone är utrustad med Maxi-Cosis enkla selhantering som ser till att selen hålls öppen. Det innebär att du kan sätta i och spänna fast ditt barn på bara några sekunder. Bilbarnstolen har flera olika lutningslägen för att barnet alltid ska kunna sitta bekvämt. I takt med att barnet växer kan du enkelt justera 5-punktsselen och huvudstödet för att se till att passformen förblir säker och korrekt.

När barnet väl är placerat i bilbarnstolen ser ClimaFlow-tekniken till att upprätthålla en behaglig temperatur. Ryggstödets specialdesignade mönster och skummaterial ser till att barnet har det varken för varmt eller för kallt under resan.

När ni väl har kommit iväg kan barnet bli åksjukt, och ibland hamnar inte mellanmål och drycker där det var meningen. Oavsett vad som händer kan du enkelt ta av klädseln till Maxi-Cosi-bilbarnstolen och tvätta den i maskin.

Rated 5 out of 5 by from Lättanvänd Mycket enkel och lättanvänd bilbarnstol. För min ettåring som är liten till växten är denna stol perfekt då den går att justera så att även hon sitter bra och åker säkert. Stolens ISOfix gör att den går att montera på bara några minuter. Dess 360-graadiga roteringsfunktion är fantastisk då det ibland är svårt att sätta in barnet i stolen och få fast bältet ordentligt. Att den dessutom går att luta i olika lägen är bra beroende på barnets ålder.
Date published: 2021-03-14
Rated 5 out of 5 by from Smidig stol som spar våra ryggar! Fick hem denna stolen för en veckan sedan, enkel installation med tydlig manual gjorde installationen enkel och smidig! Produkten känns "premium" och det känns som klädseln håller hög kvalitet. Både lillen och jag uppskattar roteringsfunktionen vid i och ur lastning, det spar ryggen! Och i kombination med skjutdörrar som vår bil har gör att det blir busenkelt att lyfta i och spänna fast. Nu är inte en tvååring bäst i världen på att sätta ord på saker men att snurra till bakåtvänd position efter fastsättningen verkar vara mycket spännande och uppskattat! Denna stolen gav oss också några cm extra benutrymme fram på passagerarplatsen jämfört mot tidigare stol så nu sitter man gött där också! Det enda jag egentligen kan anmärka på är att hållaren för manualen sitter på baksidan av delen som tycker mot ryggstödet så när stolen är monterad så får man lägga den någon annanstans, inget problem men om var sak är på sin plats så minskar risken för att något kommer bort.
Date published: 2021-03-06
Rated 5 out of 5 by from Otroligt smidig bilbarnstol Vi köpte denna för 2 veckor sedan. Det har underlättat att få in vårt barn i bilen då 360 funktionen är en dröm, trånga parkeringsplatser tex är inte längre ett problem. Sen att man kan luta stolen under färd vilket är ett lika stort plus som roteringen.
Date published: 2021-03-05
Rated 5 out of 5 by from Riktigt bra stol som kan försvara sin höga kostnad Jag har fått möjligheten att testa denna produkten under en viss tid nu. Jag är väldigt glad att ha fått den möjligheten då jag normalt inte ens tittar på produkterna i denna prisklass. Men efter att ha provat den i några veckor börjar jag förstå varför priset är högre på dessa stolar än på vissa andra. Funktion samt kvalitetskänslan är på en annan nivå än många andra stolar. Mina barn tycker båda om att åka den väldigt mycket och de skrattar varje dag jag sätter dom i stolen och bara kan svänga in dom på plats. Möjligheten att vrida o stolen för att bara placera in barnet direkt i stolen istället för att krångla in huvudet under taket och placera in barnet med resultatet av att bryta ryggen av mig är nästan bara det värt de extra kronor man får betala för stolen. Jag vill dock även tillägga att priset i sig är Väldigt högt, kanske så högt att jag fortfarande trots kunskapen om hur bra stolen är kanske skulle tveka på att betala det höga priset. Det är dock kanske ur den ekonomiska synpunkten där ens privatekonomi är. Hur som, får man möjligheten att köpa den till ett bra reducerat pris så rekommenderar jag verkligen att titta på just denna stolen!
Date published: 2021-03-08
 • y_2021, m_9, d_27, h_21
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.19
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_4
 • loc_sv_SE, sid_MC85100, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_dorel-emea
 • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
 • CLOUD, getReviews, 17.54ms
 • REVIEWS, PRODUCT