Stone

Smidig 360° rotation för smidiga resor
0 - 4 Y
40 - 105 cm
0 - 18 kg

Varför välja mig?

360-graders snurrbar bilbarnstol

Enkel 360-graders rotation för optimal användarbarhet

System för enkel selhantering

Systemet för enkel selhantering gör det enklare än någonsin att placera barnet i bilbarnstolen

ClimaFlow

Garanterar en behaglig temperatur under hela resan

G-Cell-teknik

Sexkantig cellstrukturteknik erbjuder extra skydd genom att minska risken för skador vid en sidokollision

Produktbeskrivning

Undrar du vilken bilbarnstol som är den allra bästa? Det är den här. Maxi-Cosi Stone kombinerar alla våra bästa tekniker! Bilbarnstolen erbjuder en bekväm snurrfunktion vilket innebär att den kan vändas mot dig när du sätter i barnet. Stone kan vridas 360 grader: den kan placeras framåtvänt, bakåtvänt och allt däremellan. Dessutom kan den lutas till liggläge.

Utöver att kunna vridas 360-grader och lutas i olika lägen är Maxi-Cosi Stone också försedd med vår enkla selhantering. Tack vare denna sele placerar du enkelt i barnet i bilbarnstolen när ni ska ge er ut och åka tillsammans. Den snurr- och lutningsbara bilbarnstolen Stone kan användas från födseln (med det mjuka spädbarnsinlägget) och upp till 4 års ålder.

Installation

Stone är en av våra mest lättinstallerade bilbarnstolar: utrustad med ISOFIX-fästen och ett stödben möjliggör den säker, snabb och enkel installation. Tack var det praktiska stödbenet är bilbarnstolen stabilt installerad även när barnet inte sitter i. Maxi-Cosi Stone har också hörbara och visuella indikatorer som bekräftar när installationen har utförts på ett korrekt sätt. Det enda du behöver göra att sätta i barnet, spänna fast selen och sedan är ni redo att köra iväg.

Säkerhet

Över 50 miljoner nyfödda har burits hem från BB med hjälp av Maxi-Cosi. Som ledande specialist på barnresor är ditt barns säkerhet vår högsta prioritet. Våra intuitiva och innovativa bilbarnstolar skyddar ditt barn och hjälper oss att bära din familj in i framtiden. Maxi-Cosis bilbarnstol rekommenderas i externa krocktester för dynamisk säkerhet och användarvänlighet. Vår Maxi-Cosi Stone bilbarnstol uppfyller de senaste och mest strikta i-Size-kraven. Den kan användas i bakåtvänt läge fram tills barnet fyller 4 år. Denna bilbarnstol med 5-punktssele och vår G-CELL side-impact techonology kan användas från födseln. Stone är utrustad med vår senaste säkerhetsteknik för att ge skydd mot stötkrafter, vilket gör den till inte bara en av våra mest bekväma utan också en av våra säkraste 360-graders snurrbara bilbarnstolar.

Smidig 360° rotation för smidiga resor

Med Maxi-Cosi Stone bilbarnstol blir varje resa tillsammans med ditt barn enkel och rofylld. Bilbarnstolen kan snurras 360 grader, vilket gör det enkelt att sätta i barnet. Den snurrbara bilbarnstolen Stone är utrustad med Maxi-Cosis enkla selhantering som ser till att selen hålls öppen. Det innebär att du kan sätta i och spänna fast ditt barn på bara några sekunder. Bilbarnstolen har flera olika lutningslägen för att barnet alltid ska kunna sitta bekvämt. I takt med att barnet växer kan du enkelt justera 5-punktsselen och huvudstödet för att se till att passformen förblir säker och korrekt.

När barnet väl är placerat i bilbarnstolen ser ClimaFlow-tekniken till att upprätthålla en behaglig temperatur. Ryggstödets specialdesignade mönster och skummaterial ser till att barnet har det varken för varmt eller för kallt under resan.

När ni väl har kommit iväg kan barnet bli åksjukt, och ibland hamnar inte mellanmål och drycker där det var meningen. Oavsett vad som händer kan du enkelt ta av klädseln till Maxi-Cosi-bilbarnstolen och tvätta den i maskin.

Dela dina Maxi-Cosi-stunder #myMaxiCosi

Jämför Stone med andra modeller