Här är våra vinnare av priserna Red Dot och iF Design 2023

Vi bryr oss om framtiden och hur den ska se ut. Våra produkter erbjuder bästa komfort i klassen, högsta säkerhetsstandard och utmärkt design.

Soho

Vår Maxi-Cosi Soho har anlänt, och det med en vinst! Den ultrakompakta vagnen vann 2023 ett Red Dot-pris. Designad för att ta över vilken stad som helst, Soho erbjuder en enkel enhandsfällning på en sekund. Det rymliga mjuka vadderade sätet, den ergonomiska lutningen och den stötdämpande fjädringen, kommer att få ditt barn i ett superbekvämt läge när det är i rörelse, i alla åldrar. Vi kan nu officiellt säga att du och din lilla kan rocka loss i staden med stil, lätthet och självförtroende. Bara Flash-fold och GO.

Leona² & Luxe

Vår ultrakompakta barnvagn Maxi-Cosi Leona² belönades 2023 med en Red Dot Award! Med sin eleganta och moderna design kommer Leona² garanterat att vända blickarna till sig var du och din lilla flicka än går. Den ultrakompakta barnvagnen erbjuder inte bara en modern design som är bäst i klassen, den ger också maximal komfort i en stadsvänlig storlek. Med sina större punkteringssäkra hjul, superabsorberande fjädring, superkomfortabla sittplatser och ett förlängt skärmtak är Leona² verkligen den högsta nivån av komfort. Den är lätt att fälla ihop, har ett vändbart säte med höj- och sänkbart ryggstöd och kan användas från födsel till 4 års ålder.

Connected Home

Vårt eleganta sortiment av smarta sensoriska vårdprodukter, Connected Home, belönades också 2023 med en Red Dot-utmärkelse! Vår serie med smart teknik är utformad för att vakta, trösta och lugna ditt barn - och det bästa är att alla produkter ansluts via en lättanvänd Maxi-Cosi Connected Home-app. Smart. Sensory. Snyggt. Maxi-Cosi Connected Home-familjen är utformad med minimala, eleganta linjer och mjuka naturfärger för att passa in i moderna heminredningar.

Nesta

Maxi-Cosi Nesta tilldelades ett iF Design-pris 2023. Med sin stilrena och moderna design passar barnstolen Nesta in i varje heminredning. Nesta-bunten är utformad för att användas från födseln till vuxen ålder tack vare det unika lutande ryggstödet, det justerbara fotstödet och den cocoonande designen. Nesta har tillverkats med framtida generationer i åtanke. Ramen är byggd av slitstarkt bokträ och är utformad med minimal plast, dessutom är nyfödda- och baby/toodlerpaketet utrustade med premium 100% återvunnet tyg.

Alba

En annan vinnare av iF Design 2023 är Maxi-Cosi Alba. Den eleganta allt-i-ett-barnvagnen, liggstolen och barnstolen har en ren och modern design som passar i alla rum och i alla moderna heminredningar. Från födsel till 3 års ålder, dess mobila design gör att du enkelt kan flytta runt i hemmet tillsammans med dig. Så ditt barn kan leka, äta och sova överallt i bekvämlighet medan du får dina jobb gjorda. Alba är tillverkad av supermjuka 100 % återvunna tyger och har en extra tjock madrass för att garantera bästa komfort för ditt barn.

Mica Pro Eco

Vår Maxi-Cosi Mica Pro Eco vann ett Red Dot Award förra året och 2023 vann vår Maxi-Cosi Mica Pro Eco ett iF Design Award. Vi kan officiellt säga att Mica Pro Eco verkligen är en snygg bilbarnstol! Dessutom är den roterande bilbarnstolen Mica Pro Eco vårt riktmärke inom säkerhet. Den är byggd enligt de högsta i-Size-säkerhetsstandarderna och kombinerar bästa komfort i klassen med planetvänlig innovation för att skapa den första hållbara bilbarnstolen i sitt slag.

Red Dot Awards

År 2022 deltog formgivare, designkontor och tillverkare från ett 60-tal länder med produkter i Red Dot Award: Product Design. Enligt mottot ”På jakt efter bra design och innovation” bedömde de 48 internationella medlemmarna i Red Dot-juryn varje produkt som deltog professionellt, individuellt och heltäckande. Endast de produkter som gick hem hos experterna med sin enastående designkvalitet vann en utmärkelse. Med sina bidrag sätter de prisbelönta företagen nya standarder inom designbranschen.

iF Design awards

iF Design (Die Gute Industrieform) grundades 1953 och har sedan dess blivit en global symbol för utmärkt design. Deras årliga iF Design Awards, en av de mest prestigefyllda designutmärkelserna i världen, är erkänd som en symbol för verkligt framstående design runt om i världen. iF Design Awards välkomnar nästan 10 000 bidrag från mer än 60 länder varje år för att uppmärksamma, stödja och främja god design.