8558029110_2022_maxicosi_carseat_babycarseat_cabriofixisize_grey_selectgrey_3qrtleft
8558029110_2022_maxicosi_carseat_babycarseat_cabriofixisize_grey_selectgrey_3qrtleft 8558029110_2022_maxicosi_carseat_babycarseat_cabriofixisize_grey_selectgrey_side 8558029110_2022_maxicosi_carseat_babycarseat_cabriofixisize_grey_selectgrey_protectionsystem_zoom 8558029110_2022_maxicosi_carseat_babycarseat_cabriofixisize_grey_selectgrey_front 8558029110_2022_maxicosi_carseat_babycarseat_cabriofixisize_grey_selectgrey_newborninlay_front 8558029110_2022_maxicosi_carseat_babycarseat_cabriofixisize_grey_selectgrey_withcabriofixisizebase_3qrtback 8558029110_2022_maxicosi_carseat_babycarseat_cabriofixisize_grey_selectgrey_withcabriofixisizebase_3qrt CabrioFix i-Size: Feature & Benefit movie

CabrioFix i-Size

Grundläggande i-Size-säkerhet för nyfödda
Från födseln till ca 12 månader
Från 40 till 75 cm
0 - 12 kg

Varför välja mig?

i-Size-säkerhet

i-Size-säkerhetsstandarder har de högsta säkerhetsbetygen i Europa, så du kan vara säker på att ditt barn alltid är supersäkert & bekvämt.

3,2 kg lätt

CabrioFix i-Size väger lika mycket som ett genomsnittligt nyfött barn, endast 3,2 kg, och är supersmidig att bära från hemmet till bilen och tillbaka igen.

Flexibelt resesystem

Köra bil eller promenera. Det är upp till dig. CabrioFix i-Size-bilbarnstolen är utformad för att ge dig rörelsefrihet och passar de flesta barnvagnar och har praktiska minnesknappar.

Stor skyddande sufflett

En stor sufflett gör att ditt barn skyddas från väder och vind och ger en bättre miljö för sömn.

Produktbeskrivning

På Maxi-Cosi är vi mycket stolta över vårt arv. Som det mest sålda bilbarnstolsmärket sedan 1984 har vi fått förtroendet att bära hem över 50 miljoner barn (och de blir hela tiden fler) från BB. Många av dessa barn har rest i en av våra mest ikoniska & bästsäljande bilbarnstolar: CabrioFix (designad 2003). Eftersom vi ständigt är innovativa är det dags för denna älskade produkt att växa och utvecklas till nästa nivå; vi presenterar nya CabrioFix i-Size!
Säkerhet
CabrioFix i-Size är den perfekta bilbarnstolen för att starta ditt barns resa. Säkerhet är standard hos Maxi-Cosi; vi har fått förtroendet att bära hem över 50 miljoner barn (och de blir hela tiden fler) från BB. CabrioFix i-Size uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna och för enkel installation av denna bekväma, lätta bilbarnstol, använd CabrioFix i-Size ISOFIX-basen. Klicka och åk. i-Size-säkerhetsstandarder har de högsta säkerhetsbetygen i Europa, så du kan vara säker på att ditt barn alltid är supersäkert & bekvämt.
Enkel användning
CabrioFix i-Size-bilbarnstolen väger lika mycket som ett genomsnittligt nyfött barn, endast 3,2 kg, och är supersmidig att bära från hemmet till bilen och tillbaka igen. Installation i din bil är superenkelt i kombination med CabrioFix i-Size ISOFIX-basen – klicka bara på CabrioFix i-Size på ISOFIX-basen och du är redo att åka. Ingen ISOFIX i din bil? Inga problem, CabrioFix i-Size kan också enkelt installeras med bara bilbältet.
Åldersgrupp
Behöver du stanna till kort på butiken eller besöka barnets familj – det är enkelt ordnat med CabrioFix i-Size. Skapa ett flexibelt resesystem från födseln genom att kombinera CabrioFix i-Size-bilbarnstolen med en Maxi-Cosi-barnvagn. Med sina praktiska minnesknappar för enkel borttagning med en hand från barnvagnsramen kan du med CabrioFix i-Size snabbt växla från gatan till bilen och tillbaka igen. CabrioFix passar de flesta av våra Maxi-Cosi-barnvagnar, kontrollera översikten över kompatibla barnvagnar för att se till att ditt flexibla resesystem passar perfekt.
Komfortfunktioner
CabrioFix i-Size ger säkra resor och garanterar samtidigt att ditt barn har det bekvämt. Denna bekvämt vadderade i-Size-bilbarnstolen levereras med ett spädbarnsinlägg som ger komfort för din nyfödda och ett nackstöd som alltid passar barnets huvud perfekt. En stor sufflett gör att ditt barn skyddas från väder och vind och ger en bättre miljö för sömn.

Kompatibla produkter

Jämför CabrioFix i-Size med andra modeller