8506750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_marble_grey_essentialgraphite_3qrtleft_V2
8506750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_marble_grey_essentialgraphite_3qrtleft_V2 8506750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_marble_grey_essentialgraphite_isizesafety_front 8506750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_marble_grey_essentialgraphite_side 8506750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_marble_grey_essentialgraphite_withbase_side 8506750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_marble_grey_essentialgraphite_comeswithmarbleisizebase_3qrtback 8506750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_marble_grey_essentialgraphite_front 8506750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_marble_grey_essentialgraphite_flexibletravelsystem_side Maxi-Cosi Marble: Feature & Benefit

Marble

Bekvämt hela vägen
Från födseln till ca 12 månader
Från 40 till 85 cm
0 - 13 kg

Varför välja mig?

Ett nästan helt plant sovläge

Marble har en nästan plan lutning på 157° som ger den bästa sovkomforten och en hälsosam utveckling för din baby.

Bekväm insats och vaddering

Marbles extra mjuka säte och löstagbara insats för nyfödda innebär att detta babyskydd är lämplig från första dagen.

Huvudstöd och sele som kan justeras i höjdled

Växer problemfritt i takt med din baby med 8 olika lägen för nackstödets och selens höjd.

Extra stort solskydd med tittfönster

Den extra stora suffletten med tittfönster ger ostörd sömn under soliga dagar.

Produktbeskrivning

Vill du ha ett riktigt nöjt barn? Det kan du få med vårt lutande babyskydd Marble! Med den nästan plana lutningen på 157° ger Marble den bästa sovkomforten, både i och utanför bilen, och säkerställer att ditt barn utvecklas hälsosamt. Med Marble har din baby all komfort och stöd den behöver.

Installation

Nu för tiden har allt fler europeiska bilar ISOFIX-systemet, så det är en god chans att även din bil har det. Med vår Marble behöver du inte tänka på ISOFIX-basen separat eftersom stolen har en egen ISOFIX-basenhet!

Marble-basen är enkel att fästa i bilens ISOFIX-fästpunkter. Var noga med att följa stegen i vår bruksanvisning för korrekt installation i din bil.

När den väl har monterats kan basen lämnas kvar i din bil. Då blir det mycket enklare att sätta sig i och stiga ur bilen eftersom Maxi-Cosi Marble-babyskyddet kan fästas i basenheten med ett enkelt "klick", sedan är ni redo att åka.

Säkerhet

Över 50 miljoner nyfödda har burits hem från BB med hjälp av Maxi-Cosi. Som ledande specialist på barnresor är ditt barns säkerhet vår högsta prioritet. Våra intuitiva och innovativa bilbarnstolar skyddar ditt barn och hjälper oss att bära din familj in i framtiden.

Maxi-Cosi Marble är godkänd enligt den senaste europeiska säkerhetsstandarden i-Size för bättre säkerhetsprestanda. I och med denna efterlevnad skyddar Maxi-Cosi-bilbarnstolen huvud, nacke och kropp bättre och gör det möjligt att färdas bakåtvänt, vilket är det säkraste läget att färdas i för barn.

Med det stötdämpande skalet och sidoskyddsmaterialet är din baby alltid fullständigt skyddad.

Bekvämt hela vägen

Alla föräldrar vill att deras barn ska ha det så bekvämt som möjligt på resan. Vår Marble är utformad med ditt barns komfort i åtanke, utan att kompromissa med vare sig säkerhet eller användarvänlighet!

Marble har en nästan plan lutning på 157° som ger den bästa sovkomforten, både i och utanför bilen. Och inte bara det! Med sitt liggande läge ser denna bilbarnstol till att ditt barn utvecklas på ett hälsosamt sätt.

Marble har ett bekvämt sovläge och andra funktioner som bidrar till en bättre reseupplevelse för ditt barn. Och Marble växer i takt med ditt barn, eftersom du enkelt kan justera nackstödets och selens höjd i 8 olika lägen.

Detta bekväma babyskydd har också en extra skyddande XL-sufflett med tittfönster för ostörd middagssömn med fridfulla drömmar även på soliga dagar. Marbles extra mjuka säte och löstagbara insats för nyfödda innebär att denna bilbarnstol är lämplig från första dagen.

Vi har även tänkt på säkerhet och användarvänlighet. Maxi-Cosi Marble har en egen ISOFIX-bas, och du kommer känna dig helt trygg med att du alltid monterar Marble på ett korrekt och säkert sätt i din bil.

Dessutom passar Marble på Maxi-Cosi- och Quinny-sittvagnarna.

När ni väl har kommit iväg kan barnet bli åksjukt, och ibland hamnar inte mellanmål och drycker där det var meningen. Oavsett vad som händer är det enkelt att ta av överdraget till Maxi-Cosi-bilbarnstolen och tvätta det i tvättmaskin.

Marble är alltid lika bekväm, oavsett om den är monterad med ISOFIX-basen i bilen eller på en kompatibel barnvagn: med Marble reser du bekvämt hela vägen.

Jämför Marble med andra modeller