RodiFix Pro i-Size

Luta dig tillbaka och koppla av
3.5 - 12 Y
100 - 150 cm
15 - 36 kg

Varför välja mig?

Flera lutningslägen

Med olika avkopplande lutningspositioner har ditt barn det alltid mysigt och bekvämt när det är ute och åker, oavsett om det sitter upp och tittar ut genom fönstret eller sover tillbakalutat.

G-CELL 2.0 sidokollisionsskydd

Ger ett extra inbyggt skydd och maximalt skydd med förbättrad 3D-stötdämpning, från flera vinklar för att säkerställa ditt barns säkerh

ClimaFlow reglerar temperaturen

Designad med förbättrade och expansiva ClimaFlow-ventilationspaneler, samt skum och tyger som andas, för att förbättra luftcirkulationen och hålla ditt barn vid rätt temperatur.

AirProtect® säkerhetskuddar

Patenterad AirProtect® sidokollisionsteknik i nackstödet ger extra skydd och minskar risken för huvudskador med upp till 20 %.

Produktbeskrivning

Vår RodiFix Pro i-Size bilbarnstol har flera, avkopplande lutningslägen, vilket ger ditt barn komfort i många år. Med i-Size säkerhetsstandarder och en justerbar öppen design som ändras i både höjd och bredd, kommer ditt barn alltid att vara säkert och ha det bekvämt i takt med att de växer med denna grupp 2/3 bilbarnstol. Med extra höga sidovingar för att maximera sidokollisionsskyddet och ett överdrag tillverkat av 100 % återvunna Eco Care-tyger, kan nu alla luta sig tillbaka, koppla av och njuta av åkturen.
Säkerhet
RodiFix Pro i-Size bilbarnstol är fylld med skyddsfunktioner. Till att börja med är denna grupp 2/3 bilbarnstol byggd enligt dagens högsta i-Size säkerhetsstandard och har höga vingar på båda sidor för ökat sidokollisonsskydd. Sedan skyddar patenterade AirProtect®-säkerhetskuddar i bilbarnstolens nackstöd barnet ytterligare och minskar risken för huvudskador med upp till 20 %. Och till sist ger G-CELL 2.0 sidokollisonsskydd ett extra inbyggt och maximalt skydd med förbättrad 3D-stötdämpning från flera vinklar, för att säkerställa ditt barns säkerhet.
Enkel användning
RodiFix Pro i-Size är designad för att vara enkel. Med ISOFIX-fästen är det superenkelt att installera bilbarnstolen i din bil. Och utan armstöd i vägen går det alltid snabbt och problemfritt att spänna fast bältet. Faktiskt så enkelt att självständiga barn kan spänna fast sig själva. Vi vet att du inte kan hindra ditt barn från att växa upp alldeles för fort, men du kan hänga med eftersom stolens justerbara design växer både i höjd och bredd. Tryck bara på en knapp på baksidan av nackstödet för att justera höjden när de blir längre och flytta enkelt ut de intuitiva sidovingarna när de blir större.
Åldersgrupp
I alla åldrar vill barn luta sig tillbaka och koppla av eller sova under bilresor. Med vissa bilbarnstolar i grupp 2/3 blir detta ofta till en besvärlig och obekväm sovstund när deras huvud nickar framåt, eftersom de inte får något stöd, något som också får föräldrarna att känna sig obekväma. Men inte med RodiFix Pro i-Size; bilbarnstolen för flera åldrar erbjuder olika avkopplande lutningslägen. Den öppna, justerbara designen gör att stolen växer med ditt barn, vilket ger många år av komfort och säkerhet från 3,5 upp till 12 års ålder. Barn har knappt vuxit i sina kläder eller skor innan de vuxit ur dem igen, så det känns bra att veta att du kan använda RodiFix Pro i-Size i mer än åtta år.
Komfortfunktioner
Med tre avkopplande lutningslägen ger RodiFix Pro i-Size barnen valet att antingen sitta upprätta och se världen passera förbi fönstret eller luta sig bekvämt tillbaka och sova under resan. AirProtect®-säkerhetskuddarna är inte bara skyddande, de är också extremt mjuka och förser små sömntutor med mjuk dämpning. RodiFix Pro i-Size grupp 2/3 bilbarnstol är det ansvarsfulla valet och överdraget är tillverkat av 100 % återvunna Eco Care-tyger. Förbättrade ClimaFlow ventilationspaneler, andningsbart skum och tyger ökar luftcirkulationen och håller hela tiden en behaglig temperatur för ditt barn i denna ISOFIX bilbarnstol grupp 2/3.

Titta på videon

Dela dina Maxi-Cosi-stunder #myMaxiCosi

Jämför RodiFix Pro i-Size med andra modeller