Titan i-Size

Konstruerad för att skydda, vara bekväm och hålla länge
15 M - 12 Y
76 - 150 cm

Varför välja mig?

Långvarig i-Size-säkerhet

Titan i-Size är utformad med långsiktig säkerhet i åtanke och byggd enligt de högsta i-Size-säkerhetsstandarderna, samt erbjuder säkerhet och komfort för ditt växande barn.

G-CELL sidokollisionsskydd

Titan i-Size har G-CELL sidokollisionsskydd, som är konstruerat för att avleda kollisionskraften från ditt barn för att minska skador.

Fempunktssele

Titan i-Size har fempunktssele för att ditt barn ska kunna åka tryggt och säkert. Selen kan användas tills barnet kan använda bilens säkerhetsbälte.

5 lutningslägen

Titan i-Size har fem lutningslägen för barn upp till 4 år, som passar oavsett om ditt barn vill luta sig tillbaka och ta en tupplur eller sitta upp och se världen passera.

Produktbeskrivning

Titan i-Size har utformats för att skydda, vara bekväm och hålla länge. Denna bilbarnstol för barn i olika åldrar i grupp 1/2/3, är byggd enligt de högsta i-Size-säkerhetsstandarderna och erbjuder säkerhet och komfort för barn i åldrarna 15 månader till 12 år. Titan i-Size har G-CELL-teknik integrerad i sidodelarna för att skydda ditt barn på bästa möjliga sätt.
Säkerhet
Titan i-Size är utformad med långsiktig säkerhet i åtanke. Denna konvertibla bilbarnstol är byggd enligt de högsta i-Size-säkerhetsstandarderna och erbjuder säkerhet och komfort för barn i åldrarna från 15 månader upp till 12 år. Titan i-Size har G-CELL-teknik integrerad i sidodelarna för ytterligare skydd, eftersom 45 % av kollisionerna sker från sidan. Detta flexibla men ändå starka material är konstruerat för att avleda kollisionskraften från ditt barn och på så vis minska risken för skador. Fempunktsselen ser till att ditt barn åker tryggt och säkert tills det är tillräckligt gammalt för att använda bilens säkerhetsbälte.
Enkel användning
Gör det enkelt att resa med en ständigt växande familj. Titan i-Size monteras snabbt och enkelt via ISOFIX och övre hållrem och om ditt barn fortfarande är litet kan du använda fempunktsselen för att se till att de alltid åker tryggt och säkert i den här bekväma bilbarnstolen (sele kan användas upp till 4 år/105 cm). När ditt barn är tillräckligt gammalt för att använda bilens säkerhetsbälte kan selen enkelt tas av och förvaras på annan plats. Titan i-Size är utformad för att växa med ditt barn.
Åldersgrupp
Den konvertibla bilbarnstolen Titan i-Size är utformad för att kunna hålla länge och kan användas i mer än ett decennium allteftersom ditt barn växer från 15 månader upp till 12 år. Det är den perfekta grupp 1/2/3-bilbarnstolen för barn i olika åldrar och anpassar sig allteftersom din familj växer. Titan i-Size är en konvertibel bilbarnstol med justerbart nackstöd som kan anpassas i 11 olika steg, och sittdelen kan förvandlas från att ha sele till en bältesstol med hög rygg för att säkerställa att ditt barn åker tryggt, säkert och bekvämt i alla åldrar under sina yngre år.
Komfortfunktioner
Titan i-Size har fem olika lutningslägen för barn under 4 år för att säkerställa att de alltid har det bekvämt. Om ditt barn tar en tupplur på bilresan hem eller om de vill sitta upp och titta ut genom fönstret, kommer de alltid att ha det superbekvämt, mysigt och framför allt säkert i denna lutningsbara bilbarnstol.

Titta på videon

Dela dina Maxi-Cosi-stunder #myMaxiCosi