Pearl Smart

Bakåtvänt läge för bilbarnstol till småbarn, upp till 4 års ålder
6 M - 4 Y
67 - 105 cm
9 - 18,5 kg

Varför välja mig?

Enkelt att justera sele och huvudstöd

Innovativ easy-in-sele av Pearl Smart i-Size förblir öppen, så att du enkelt kan få in och ut ditt lilla barn på några sekunder.

i-Size för förbättrad säkerhet

Överensstämmer med den senaste Europeiska säkerhetsstandarden (i-Size), erbjuder Pearl Smart förbättrat sidokollisionsskydd och förlängt bakåtvänt resande.

Bakåt- och framåtvänd

Kan användas i både bakåt- och framåtvända lägen. Den växlar enkelt positioner från bakvänd till framåtvänd och går att luta helt i båda.

ISOFIX med Återkoppling vid montering

Montera Pearl Smart på FamilyFix One i-Size-basen med hjälp av ISOFIX-förankringarna. Bekräftelse av en säker anslutning ger dig lugn och ro.

Produktbeskrivning

Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size, rymmer säkert din lilla från och med att de är 6 månader gamla till att de är 4 år. I enlighet med den senaste i-Size-lagstiftningen används den tillsammans med FamilyFix One i-Size-basen och möjliggör bakåtvänd resa för barn upp till 105 cm.

Installation

Du kan installera Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size i din bil utan problem med ISOFIX-fästena. Börja med att installera FamilyFix One i-Size-basen i din bil med hjälp av ISOFIX-fästena. Knäpp sedan fast Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size bilbarnstolen uppe på basen med ett enkelt "klick". Basen kommer att meddela dig varje gång när ditt barn är säkrat och du är redo att "köra"! Se bruksanvisningen eller läs vår checklista för korrekt ISOFIX-installation.

Säkerhet

Över 50 miljoner nyfödda har burits hem från BB med vår Maxi-Cosi. För oss på Maxi-Cosi är ditt barns säkerhet av högsta prioritet.

Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size överensstämmer med den senaste Europeiska säkerhetsstandarden i-Size för förbättrad säkerhetsprestanda. Detta innebär förbättrat sidokollisionsskydd för ditt lilla barns huvud, nacke och kropp. Bilstolen tillåter upp till 105 cm (cirka 4 år) för bakåtvänd resa med basenheten, vilket anses vara det säkraste sättet för barn att resa. Du kan åka iväg utan minsta oro eftersom FamilyFix One i-Size ger dig en visuell och hörbar bekräftelse när anslutningen är säker, vilket ger dig lugn och ro.

Säker bakåtvänd resa i upp till 4 års ålder

Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size, uppfyller den senaste Europeiska säkerhetsnormen i-Size och erbjuder förbättrad säkerhetsprestanda och gör det möjligt för barn att resa i bakåtvänt läge till att de är 4 år gamla. Du kommer att njuta av en enkel och säker ISOFIX-installation tack vare FamilyFix One i-Size-basen, som ger en visuell och hörbar bekräftelse när bilstolen är ordentligt fastsatt.

Vi vet hur snabbt barn växer upp och därför har vi designat Pearl Smart i-Size bilbarnstol som växer tillsammans upp med ditt lilla barn. Eftersom säkerhetsselen och nackstödet kan justeras samtidigt, kan Pearl Smart i-Size inrymma ditt barn från det att han eller hon är 6 månader gammal till 4 års ålder. Dessutom, de många lutningsmöjligheterna för både fram- och bakåtvända lägen, försäkrar att din baby sitter bekvämt i bilstolen.

Avtagbar klädsel

När ni väl är på väg, kanske tilltugg och drycker inte alltid hamnar där de ska. Eller också kanske barnet blir åksjukt. Oavsett vad som händer hjälper vi dig. Då överdraget till Maxi-Cosi-bilbarnstolen enkelt kan tagas av och tvättas i tvättmaskinen.

Resesystem

Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size passar på FamilyFix One i-Size-basen, som också är kompatibel med Rock baby bilbarnstol. Dessa delar är utformade för att komplettera varandra perfekt, dessa tre kan också köpas separat när som helst. Med Maxi-Cosi Rock som en babybilstol för din nyfödda och sedan byta till Pearl Smart i-Size, möjliggör en säker bakåtvänd resa för dina små barn, från födelsen till att de är 4 år gamla.

Titta på videon

Dela dina Maxi-Cosi-stunder #myMaxiCosi