Allt om bilstolar

I över 30 år har vi fokuserat på barnens säkerhet, omvårdnad och komfort. Vår kunskap, i kombination med många års erfarenhet av att utveckla nya tekniker, innebär att vi arbetar för att lösa de problem som ingen annan tänker på. Då kan du fokusera på dina barn, samtidigt som vi arbetar hårt med forskning och utveckling för att hålla dem säkra. Den bästa bilstolen är den som passar ditt barn, din bil och är lätt att installera och använda. Så hur väljer du rätt? Här kan du hitta några bra tips för bilstolar. Allt detta för att hålla vårt löfte: Vi vill att du ska koppla av och njuta av allt roligt med din familj i våra säkra produkter. We carry the future!

Bilstolsguide

Att hitta en rätt bilstol handlar om att få den perfekta passformen. Få ett skräddarsytt råd baserat på dina behov och lär dig allt du behöver veta om bilstolar och ett säkert resande.

Bilstolssäkerhet

Vi på Maxi-Cosi kan bilstolssäkerhet. Under flera decennier har vi utvecklat enkla, praktiska sätt att transportera barn säkert med bil. Här hittar du alla våra artiklar om lagar och regler, bilstolstest och bilstolssäkerhet.

Bilmonteringslista

Använd vår bilmonteringslista för att ta reda på vilka bilstolar som passar din bil och vad som är bästa platsen i bilen. Dessutom kan du lära dig allt om ISOFIX och hur du kan montera bilstolen i bilen.